راه ترقی

آخرين مطالب

کاهش ضخامت صدف حلزون ها با اسیدی شدن آب اقیانوس ها مقالات

کاهش ضخامت صدف حلزون ها با اسیدی شدن آب اقیانوس ها

  بزرگنمايي:

راه ترقی- بر اساس این تحقیقات که توسط محققان انگلیسی و ژاپنی انجام گرفت، افزایش میزان اسیدیته آب اقیانوس های زمین موجب کاهش توانایی شکم پایان آبزی در تولید صدف شده است.
بر اساس این تحقیقات در نزدیکی دریچه های آتشفشانی کف اقیانوس که دور از سواحل ژاپن قرار دارند، دی اکسید کربن خارج شده از دریچه ها موجب کاهش pH آب و اسیدی شدن آن می گردد. بر اساس مدل سازی های انجام گرفته، در آینده نزدیک تمام اقیانوس های زمین فرآیندی شبیه به آنچه در نزدیکی دریچه های آتشفشانی رخ می دهد را تجربه خواهند کرد.
محققان به منظور اندازه گیری ضخامت صدف حلزون های ساکن در نزدیکی این دریچه های آتشفشانی از فناوری سی تی اسکن استفاده کردند و دریافتند ابعاد و ضخامت صدف آن ها به طور متوسط یک سوم صدف بستگان آن ها در سایر مناطق اقیانوس است.
در این بررسی ها نمونه هایی یافت شد که حل شدن صدف آن ها موجب نمایان شدن بافت نرم بدن جانور شده است. این تحقیقات نشان می دهد صدف حلزون های دریایی در نتیجه اسیدی شدن آب اقیانوس ها به طور فعال درون آب حل می شود.
محققان هشدار دادند که با افزایش میزان کربن محلول در آب اقیانوس ها این خطرات زیست محیطی ساکنین تمام آب های زمین را تهدید خواهد کرد.
گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Frontiers in Marine Science منتشر شده است.





نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

دو عارضه مهم کمبود "یُد" / علایم کم‌کاری و پرکاری تیروئید

نقش چای در کاهش خطر سکته مغزی

ثواب صله رحم در قاب احادیث

روزگار سپری شده سحرخوانی

خاطرات حین خواب از طریق امواج مغزی تقویت می‌شوند

تشریح بزرگ‌ترین برنامه کنترل جمعیت تاریخ ایران

چرایی افزایش حشرات در استان تهران؛ از پروانه‌ها تا ملخ‌ها

قابلیت تکامل سلول‌های نابالغ به سلول‌های بنیادی

معرفی کتاب شیوه گرگ اثر جردن بلفورت

انقلاب علمی چین؛ بخش دوم: تحول آینده پاکستان و سریلانکا

فعالین سیاسی برای پیروزی در جنگ امید چه می گویند

لغو امتیاز تنباکو؛ ضربه سهمگین بر پیکره استعمار

ابداع روشی متفاوت برای نمک‌زدایی آب

تماشا کنید: رویای ثروتمندترین مرد جهان برای تسخیر فضا

موفقیت پژوهشگران در تولید انرژی برق از آسمان شب

هنگام اتصال به وای فای عمومی چه نکته‌هایی باید رعایت شود؟

هرآنچه باید در مورد هویت برند بدانید

گزارش مهم سازمان ملل: یک میلیون گونه جانوری در آستانه انقراض هستند

ایران و آمریکا در مقابل امتحانی سخت

سفر به زهره؛ داغ‌ترین سیاره منظومه شمسی

چگونه برندها مشهور می‌شوند؟

کشف جهش ژنتیکی جدیدی که موجب کاهش ترس و اضطراب می‌شود

سمپاشی علیه ملخ ها ، خوب یا بد

عواقب حذف سپرهای امنیتی برای کاربران

پیش‌بینی زمان مرگ با حس بویایی

ایمن سازی زنان معتاد با سرنگ حمایت های اجتماعی

تاریخچه ناگفته هوش مصنوعی؛ انسان‌هایی که ماشین‌های هوشمند را ساختند

بحران زیست‌محیطی؛ پیامد جنگل‌زدایی در کره شمالی

فوربس: خریداران عمده نفت ایران از تحریم های آمریکا پیروی نمی کنند

مصرف شیرینی تاثیر مثبتی بر خلق‌وخو ندارد

زیباترین منظره غروب خورشید را در کدام نقطه استانبول مشاهده کنیم؟

چرا در کشف سیارک‌های نزدیک زمین عملکرد ضعیفی داشته‌ایم؟

ارتباط چاقی با تفاوت‌های مورفولوژیکی مغز

چرا مبتلایان به آلرژی‌ فصلی دچار سردرد می‌شوند؟

سازمان جهانی بهداشت:ابتلا به مالاریا کاهش چشمگیری نیافته است

کودکان و چالش شماره‌های اضطراری

چه رمز عبوری بگذاریم که هک نشویم؟!

لایروبی سدها نیاز امروز، پشتوانه فردا

تاثیر ویتامین D بر توقف رشد سلول‌های سرطانی روده

ارتباط موثر؛ اولین قدم برای مراقبت از بیماران هموفیلی

طبقه متوسط در حال محو شدن است!

آمارهای «باروری نکاحی» و «بیکاری» دهه شصت و هفتادی‌ها

ساخت اولین ژنوم باکتریایی با استفاده از کامپیوتر

تکمیل پازل یک باتلاق

فرصت از دست رفته آمریکا در کمک‌رسانی به سیل‌زدگان ایرانی

تماس با طبیعت موجب کاهش سطح هورمون استرس می‌شود

دستکاری آب‌وهوا؛ آیا بارندگی‌های اخیر ایران عمدی است؟

تولید ابرگیاهان باکمک دانش نانو مواد

تلاش موسسات مردمی در کاهش آسیب های اجتماعی

بیماری «ارتفاع» چیست و چگونه درمان می‌شود؟