بهبود عملکرد مغز و پیشگیری از سرطان سینه با مصرف دو وعده ماهی در هفته
نوشتارها
بزرگنمايي:
راه ترقی- «شهلا جودت» افزود: ماهی منبع امگا ٣ است که مصرف آن در زنان سبب میشود
زخمهای پس از زایمان زودتر بهبود یابند و بافتهای مغز و سیستم عصبی
تقویت شوند.
وی نسبت به مصرف ماهی در زنان بالای ٤٠ سال تأکید کرد و افزود: بیماری
قلبی یکی از علل مرگ و میر در زنان بالای ٤٠ سال است که با مصرف ماهیهای
چرب میتوان از بروز آن کاست.
مسئول تغذیه مرکز بهداشت دانشگاه علوم پزشکی خراسانشمالی تصریح کرد:
مصرف امگا ٣ در زنان به درمان افسردگی، بهبود عملکرد مغز، سرطان و.... کمک
شایانی میکند.
جودت یادآور شد: ماهی سالمون یا آزاد منبع غنی از اسیدهای چرب، ویتامین
دی، آهن و پروتئین با کیفیت بالاست که مصرف آن برای حفظ سلامت بدن توصیه
میشود.
-
چهارشنبه ۲ آبان ۱۳۹۷ - ۹:۰۹:۰۷ AM
-
۹۷ بازديد
-
ایسنا
-
«شهلا جودت»
لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/43740/