راه ترقی

آخرين مطالب

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان مقالات

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

  بزرگنمايي:

راه ترقی- طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.

یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به 69 هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی 40 سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن‌های گیاهی و ادویه جات، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند 25 درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد 73 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و 21 درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند.

این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می‌کردند، مشاهده شد.

به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می‌کنند و کاهش آلودگی‌های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می دانند.

از همین رو در صورتی که این یافته ها تایید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می‌توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد.

به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت کش ها قرار می‌گیرند.




نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield

ساير مطالب

چهار دروغ بزرگ به نام علم!

واگذاری سرخابی‌ها منتظر مصوبه هیات وزیران

چرا اضافه وزن به افسردگی منجر می‌شود؟

پنج پیشنهاد برای خروج مسکن از رکود

کارکرد محافظتی مولکول ضدپیری

شتر؛ گنجی در دل کویر

بازی دو سر باخت، نتیجه بلوف نفتی عربستان علیه ایران

بزرگترین چالش‌ شهرهای هوشمند چیست؟

کودکان در فضای مجازی به چه محتوایی نیاز دارند؟

"دارو" در کشاکش ارز، نقدینگی و تحریم

گام اول برای تامین رضایت مردم ایجاد احساس عدالت است

مردم ایران هدف تحریم هستند

حواشی شغلی به نام "خانم جلسه‌ای"

«غذای ایرانی» عامل تقویت روابط فرهنگی ایران و اسپانیا

چرا کشورها ذخایر طلایشان را برمی‌گردانند؟

جو روانی، بازار داروهای تقلبی را گرم می کند

خطرات مصرف محصولات بدنسازی را جدی بگیرید

بن‌بست عاطفی از علل خودکشی جوانان

آب کرفس چه خواصی برای سلامتی دارد؟

اختراع دو دانش آموز ایرانی برای سالمندان

برای کاهش خطرات امواج موبایل چه کنیم؟

تاثیر مصرف خشکبار بر کاهش وزن

کاهش وزن؛ اساسی‌ترین اقدام درمانی کبد چرب

علت «افسردگی» در فصول پاییز و زمستان چیست؟

شینهوا: آمریکا به دنبال مشکل تراشی برای اقتصاد ایران است

چرا غلات کامل برای سلامتی مفیدند؟

حضرت محمد(ص)؛ مروج گفتمان آزادگی و هدایت گر سعادت ابدی

تحلیلگر آمریکایی: ترامپ هیچ راهبرد واقعی درباره ایران ندارد

در روز خداحافظی شریعتمداری و خوشامدگویی به رحمانی چه گذشت؟

تلاش آلمان برای ادامه تجارت با ایران

مصرف «گل» در جوانان افزایش یافته است

جنگ و محیط زیست

راهکارهای نصب و استفاده از وسایل گرمایشی

توضیح سازمان غذا و دارو درباره نیترات در سیب زمینی

پدیده "افزایش دمای اقیانوس‌ها" دست کم گرفته شده است

برگ برنده وزارت نفت برای جذب سرمایه داخلی در دوران تحریم چیست؟

سی ویژگی جهان‌سومی‌ها از نظر سریع‌القلم

زنان سرپرست خانوار و ضرورت یک چتر حمایتی

تاثیر یک گیاه دارویی در خلق و خو

گردشگری دانشگاهی به مثابه یک سیاستگذاری علمی

کلاهبرداری از شهروندان با ربات صیغه‌یاب

شناسایی سه نوع جدید افسردگی

13 آبان؛ روز تاریخ ساز

تاثیر نوعی روغن در کاهش کلسترول بد خون

نترسید و چرندیات را به چالش بکشید!

آمریکا نظام مالی جهان را به امپراطوری سری خود تبدیل کرده است

اینترنت پرسرعتی که سوخت می‌شود!

اولویت سیاست خارجی ایران؛ تحکیم روابط با همسایگان

آیا میزان ثروت در طول عمر افراد نقش دارد؟

ساخت نانوسامانه‌هایی برای پیشگیری و درمان بیماری‌های سیستم عصبی