راه ترقی

آخرين مطالب

اکثر آنتی ویروس‌های اندروید، ابزارهای کلاهبرداری هستند اقتصاد

  بزرگنمايي:

راه ترقی - گزارش‌های جدید تحلیل‌گران امنیتی نشان می‌دهد که از میان چندین اپلیکیشن آنتی‌ویروس اندروید، تنها 23 عدد از آن‌ها عملکردی کاملا سالم دارند.

یک مؤسسه‌ی تحقیقاتی آنتی ویروس در جدیدترین گزارش خود ادعا کرد که دوسوم از اپلیکیشن‌های اندرویدی، ساختگی هستند. به‌بیان‌ دیگر، آن ابزارها، قابلیت‌هایی که در تبلیغات خود نشان می‌دهند را ندارند. گزارش مذکور، توسط شرکت امنیتی استرالیایی به‌نام AC-Comparatives منتشر شد. گروه امنیتی استرالیایی، تحقیقات خود را در ماه ژانویه‌ی سال جاری میلادی شروع کرد. آن‌ها حدود 250 آنتی‌ویروس امنیتی را مورد مطالعه قرار دادند که همه به‌صورت رسمی در گوگل پلی عرضه می‌شوند. نتایج بررسی‌ها، یک تراژدی مضحک است. به‌عنوان مثال، برخی از آنتی‌ویروس‌ها خودشان را نیز به‌عنوان بدافزار شناسایی می‌کنند. گزارش نشان می‌دهد که صنعت آنتی‌ویروس اندروید ، هنوز راه زیادی در پیش دارد و به‌نظر می‌رسد اکنون تنها مملو از کلاهبرداری و ادعاهای دروغین باشد. درواقع، هنوز خبری از ارائه‌کننده‌های ابزارهای امنیتی سایبری حرفه‌ای در آن صنعت نیست. مقاله‌های مرتبط:
گوگل تعدادی از اپلیکیشن‌های مخرب اندروید را حذف کرد نیم میلیون کاربر اندروید با دانلود برنامه مخرب از گوگل‌ پلی فریب خورده‌اند
تنها 80 عدد از 250 آنتی‌ویروس، آزمایش‌های اولیه را با موفقیت پشت سر گذاشتند
گروه استرالیایی در گزارش خود می‌گوید تنها 80 اپلیکیشن از میان 250 عدد، توانستند بیش از 30 درصد بدافزارهای تزریق‌شده را شناسایی کنند. آزمایش‌های اولیه، آن‌چنان هم پیچیده نبودند. پژوهشگران، هر آنتی‌ویروس را (بدون استفاده از شبیه‌ساز) روی دستگاهی جداگانه نصب کردند. در مرحله‌ی بعدی، دستگاه را به‌صورت خودکار برنامه‌ریزی کردند تا یک صفحه‌ی مرورگر باز کرده و بدافزار را پس از دانلود، نصب کند. آزمایش فوق، برای هر اپلیکیشن 2 هزار بار تکرار شد. به تعریف ساده‌تر، دستگاه‌های آزمایشی، 2 هزار بدافزار مشهور سال گذشته را به‌صورت خودکار دانلود و نصب کردند. درواقع، آنتی‌ویروس‌ها باید از قبل، این بدافزارها را در فهرست فایل‌های آلوده‌ی خود اضافه می‌کردند؛ چون آن‌ها، نمونه‌های کاملا شناخته‌شده‌ی قدیمی بودند.
برخی از اپلیکیشن‌ها، اسکن بدافزار انجام نمی‌دهند
نتایج تحقیقات امنیتی، تنها به موارد ساده‌ی بالا خلاصه نمی‌شوند. اعضای گروه استرالیایی می‌گویند که بسیاری از اپلیکیشن‌ها، به‌هیچ‌وجه فایل‌های در حال دانلود و نصب کاربر را اسکن نمی‌کردند. آن‌ها تنها رویکردی به‌‌صورت فهرست سیاه و فهرست سفید داشته‌اند که فایل‌ها با آن فهرست‌ها مطابقت داده می‌شدند. به‌علاوه، نگاهی کلی نیز به نام بدافزارهای آلوده می‌شد و بررسی کدها، جایی در مراحل اسکن نداشت. آیا آنتی‌ویروسی که خودش را بدافزار تشخیص می‌دهد، قابل اعتماد است؟
برخی از آنتی‌ویروس‌های مورد آزمایش، ابتدا نام پکیج اپلیکیشن‌ها را با فهرست سفید خود مقایسه می‌کنند و اگر در آن فهرست وجود نداشت، اپلیکیشن را بدافزار می‌نامند. به‌همین دلیل، اتفاق طنزی رخ می‌دهد و برخی از آن‌ها (به‌خاطر آن که فراموش کردند نام اپلیکیشن خود را در فهرست سفید اضافه کنند)، حتی خودشان را نیز بدافزار تشخیص می‌دهند. در نمونه‌های دیگر، برخی آنتی‌ویروس‌ها از کلمات کلیدی پکیج همچون com.adobe در فهرست خود استفاده می‌کردند. در چنین وضعیتی، تنها کافی است که یک بدافزار، نام پکیج خود را شبیه به کلمه‌ی کلیدی بالا (با اضافه کردن کلمه‌ای دیگر به انتهای نام پکیج) انتخاب کرده و در نتیجه از اسکن فهرست سفید عبور کند.
تبلیغات دروغین
روغن مار، اصطلاحی است که از دیرباز در فرهنگ‌های مختلف برای نشان دادن تبلیغات دروغین استفاده شده است. نگارنده‌ی مقاله‌ی منبع، برای آنتی‌ویروس‌های بدون قابلیت‌های مفید امنیتی نیز از این اصطلاح استفاده می‌کند. گروه تحقیقات امنیتی، مرز شناسایی 30 درصد از بدافزارها را (به‌علاوه‌ی صفر عدد تشخیص اشتباه بدافزار) برای انتخاب کاربردی یا غیرکاربردی بودن آنتی‌ویروس‌ها مشخص کرد. در نتیجه‌ی آزمایش‌ها، 170 عدد از 250 آنتی‌ویروس مورد آزمایش، به آن مرز نرسیدند و به‌بیان ساده‌تر، کلاهبرداری بیش نبودند. سخنگوی AV-Comparatives در مصاحبه‌ای پیرامون گزارش گروهش گفت: بسیاری از اپلیکیشن‌ها که برخی از آن‌ها هم ریسک عملکردی بالایی دارند، احتمالا توسط برنامه‌نویس‌های آماتور توسعه یافته‌اند. برخی دیگر نیز توسط شرکت‌هایی عرضه شده‌اند که روی حوزه‌ی امنیت متمرکز نیستند. نمونه‌هایی از دسته‌ی دوم، توسعه‌دهنده‌هایی هستند که همه‌نوع اپلیکیشن می‌سازند. آن‌ها یا بیشتر روی حوزه‌ی تبلیغات و درآمدزایی از آن متمرکز هستند یا می‌خواهند یک نمونه آنتی‌ویروس هم در پورتفولیوی خود داشته باشند. شایان ذکر است برخی از آنتی‌ویروس‌های اندرویدی، همگی توسط یک توسعه‌دهنده ساخته شده‌اند. ده‌ها عدد از آن‌ها، رابط کاربری یکسان و بسیاری دیگر نیز علاقه‌ی شدیدی به نمایش تبلیغات دارند. درواقع، تمرکز آن‌ها بیش از اسکن دقیق بدافزارها، روی نمایش تبلیغات مرتبط است.
افراد فعال در حوزه‌ی امنیت که در سال‌های گذشته هم نگاهی به آنتی‌ویروس‌‌های اندرویدی داشته‌اند، قطعا با گزارش اخیر AV-Comparatives شوکه نخواهند شد. لوکاس استفانکو، تحلیل‌گر بدافزارهای موبایلی ESET از ماه‌ها پیش هشدارهایی را پیرامون موضوع مذکور منتشر کرده بود. برخی از توییت‌های پیشین او، نتایج گزارش اخیر را تأیید می‌کنند: آیا شما از آنتی ویروسی که خودش را بدافزار شناسایی می‌کند، استفاده می‌کنید؟ اپلیکیشن تقلبی Antivirus 2019 از یک رویکرد فهرست سفید و سیاه و بررسی مجوزها برای شناسایی بدافزار استفاده می‌کند و حتی فراموش کرده است خودش را در فهرست سفید قرار دهد. - 28 نوامبر 2018 آنتی‌ویروس تقلبی به‌نام Sd Card Virus Scanner بیش از 10 هزار بار نصب شده است، اما فایل‌ها را برای پیدا کردن بدافزار، اسکن نمی‌کند. آن اپلیکیشن به‌جای اسکن فایل‌ها، تنها 10 میلی‌ثانیه روی هر فایل تعلل می‌کند تا نقش یک اسکن را بازی کند. - 13 سپتامبر 2018 بیش از 100 هزار نفر از این آنتی‌ویروس تقلبی استفاده می‌کنند. آن سرویس، اپلیکیشن‌های مشهوری همچون پی‌پال را نیز به‌عنوان بدافزار با ریسک بالا شناسایی می‌کند. تنها از آنتی‌ویروس‌های مورد اعتماد استفاده کنید، نه این اپلیکیشن‌های بی‌فایده‌ای که به‌خاطر سیاست‌های غلط امنیتی، شما را مجبور به پاک کردن تمام اپلیکیشن‌های دیگر می‌کنند. - 28 نوامبر 2018 پیش از نصب هر اپلیکیشن، دیگر اپلیکیشن‌های توسعه‌دهنده را نیز بررسی کنید. توسعه‌دهنده‌های اپلیکیشن تقلبی Antivirus 2019، زمان اضافی زیادی دارند. آن‌ها یک بازی کارتی نیز ساخته‌اند. قطعا یک شرکت حرفه‌ای نمی‌تواند هم بازی و هم اپلیکیشن کاربردی تولید کند. - 10 دسامبر 2018 در پایان گزارش AV-Coparatives حقایق دیگری هم مشخص شد. به‌عنوان مثال، تنها 23 عدد از آنتی‌ویروس‌ها توانستند همه‌ی نمونه‌های بدافزار را شناسایی کنند. 16 اپلیکیشن هم به‌صورت صحیح با اندروید 8 سازگار نشده بودند و در نسخه‌های جدید سیستم‌عامل ، با کاهش عملکرد روبه‌رو شدند.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/61624/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زمان دقیق افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد

افزایش نرخ کرایه تاکسی، مترو و اتوبوس از امروز

دربی در اسپانیا برای انتقال آردا گولر!

آقای مدیر پرسپولیس! فقط لایک نبود

سلیمان‌زاده: با نویدکیا تاکتیکی و ذهنی رشد کردیم

خداحافظی کوه عضله آمریکایی پیش از رسیدن به اسنایدر

تصمیم انتحاری ویسی بعد از شکست تلخ

اعلام آتش‌بس گوندوغان پیش از ال‌کلاسیکو

رمزگشایی ایمانی از موضع گیری واحد چپ و راست سیاست در ماجرای حمله به صهیونیست‌ها

نامعادله تبلیغات در سینمای ایران

وقتی کارگردان مشهور قلیان چاق می‌کرد

به یاد مرتضی پاشایی، در کنسرت «محسن ابراهیم زاده»

ورود سامانه بارشی به کشور طی دوشنبه

درمان سرطان در کشور رایگان می‌شود

اجرای آزمایشی طرح متمرکز سازی چاپ و صدور شناسنامه در 5 استان

حذف کامل کروکی‌های کاغذی تا پایان خرداد ماه

زباله های فضایی در مریخ

اهمیت مدح و ثنای الهی در جلد هشتم «طعم شیرین خدا»

سرمقاله اعتماد/ یکپارچگی وتوان سیاست سازی

سرمقاله ایران/ حفاظت از خاکریز حجاب بدون بازی در زمین دشمن

سرمقاله دنیای اقتصاد/ نگاهی دیگر به وزارت امور اقتصادی و دارایی

سرمقاله جمهوری اسلامی/ « » عنوان سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:

سرمقاله اطلاعات/ ایران اوج بازدارندگی و قدرت بلامنازع

سرمقاله جام جم/ آبروی از دست رفته

محرومیت سنگین برای دروازه‌بانی که لیزر انداخت!

امیرعبداللهیان از الجزایر قدردانی کرد

پاسخ معاون رئیسی به رسانه‌ غربی که نوشته‌ بود مسئولان این روزها در پناهگاه هستند!

سرمقاله خراسان/ بودجه عمرانی در نقش گوشت قربانی!

سرمقاله کیهان/ صد رحمت به توپ میرزا آقاسی!

سرمقاله وطن امروز/ معادله پیروزی

گلزنی منتظرمحمد مقابل تیم ملی امید تاجیکستان

آلگری: می‌خواستم خودم را هم تعویض کنم!

چرا جیمی کرگر به پیروزی و صعود بایرن مونیخ مقابل آرسنال باور داشت؟

رزرو بلیت پاریس برای 4 کشتی‌گیر و ابهام در 57 و 86 کیلو

یوونتوس به زحمت از شکست گریخت

کارشناسی داوری پیکان - هوادار

پیشنهاد رسمی امیر قلعه نویی و فدراسیون فوتبال به دست افشین قطبی رسید

کارشناسی داوری صنعت نفت - پرسپولیس

کارشناسی داوری گل گهر - استقلال خوزستان

کارشناسی داوری نساجی - تراکتور

صحبت های سیدعلی میرغفاری رئیس صدور مجوز حرفه ای استقلال

عذرخواهی کاپیتان استقلال بخاطر 10 دقیقه پایانی

کارشناسی داوری فولاد - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار استقلال - شمس آذر

حمله هواداران عصبانی تراکتور به مینی ون حامل بازیکنان در فرودگاه تبریز

بیرانوند فردا گچ دستش را باز می کند

معاون پرسپولیس: اعلام کردند VAR منتفی شد

نکته‌نگران کننده استقلال؛ وزن‌تعویض‌ها بالا نیست

علت توقف مذاکره تراکتور با بردیف از زبان نصیرزاده

کارشناسی داوری مس رفسنجان - پیکان