راه ترقی

آخرين مطالب

کشف چیزهای عجیب و باور نکردنی در کالبد شکافی سلبریتی‌های مرده فرهنگ و هنر

کشف چیزهای عجیب و باور نکردنی در کالبد شکافی سلبریتی‌های مرده
  بزرگنمايي:

راه ترقی - روزیاتو / اگر چه بسیاری از سلبریتی‌ها سرنوشت تراژیکی داشته‌اند؛ اما بررسی‌های پس از مرگشان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است. مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص وقتی برای شخصی شناخته شده رخ می‌دهد. اگرچه بسیاری از سلبریتی‌ها سرنوشت تراژیکی داشته‌اند، اما بررسی‌های پس از مرگ شان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.
ایمی واینهاوس

راه ترقی


این خواننده‌ی بریتانیایی در سال 2011 در سن 27 سالگی از دنیا رفت. پیکر بی جان او در حالی در تختخوابش کشف شد که چند بطری ودکا هم در نزدیکی او وجود داشت.
در جریان کالبد شکافی واینهاوس معلوم شد او به ازای هر 100 میلی لیتر از خونش، 416 میلی گرم الکل در خونش داشت. این در حالی است که 350 میلی گرم الکل برای بروز مشکلات تنفسی کافی است. نتیجه‌ی کالبد شکافی او این بود که علت اصلی مرگ این خواننده‌ی مشهور زیاده روی در مصرف الکل بود.
لیزا ماری پریسلی (دختر الویس پریسلی)

راه ترقی


لیزا ماری پریسلی در سال 2023 در سن 54 سالگی درگذشت. مرگ نابهنگام او دنیا را در شوک فرو برد و گزارشات اولیه حاکی از آن بود که او در خانه‌ی خود دچار حمله‌ی قلبی شده بود. این امر باعث گمانه زنی‌هایی درباره‌ی ارتباط این اتفاق با مرگ پدر مشهورش، الویس پریسلی شد که او نیز از بیماری قلبی رنج می‌برد. با این حال، دلیل اصلی مرگ لیزا ماری تا 7 ماه بعد فاش نشد. کالبد شکافی نشان داد که او بر اثر یک انسداد روده‌ی جزئی جان خود را از دست داده بود. عوارض ناشی از یک جراحی کاهش وزن قبلی منجر به شکل گیری بافت زخم در روده‌ی کوچک لیزا ماری شده بود، امری که باعث انسداد روده‌ی او شده بود. انسداد روده اگر درمان نشود می‌تواند منجر به بافت مردگی یا پرفوراسیون (سوراخ شدن بافت) و در نهایت، مرگ شود.
لیزا ماری پریسلی در صبح روز حادثه، دچار دل درد شده و سپس بر اثر حمله‌ی قلبی ناشی از انسداد روده، جان خود را از دست داده بود. علیرغم اننتقال فوری او به بیمارستان، لیزا ماری پس از چند ساعت درگذشت. نتیجه‌ی آزمایشات سم شناسی از وجود مسکن اکسی کدون به مقدار استاندارد و درمانی و همینطور وجود داروی ضد روانپریشی کوئتیاپین در خون او حکایت داشت. با این حال، تأکید شده بود که این مواد نقشی در مرگ لیزا ماری نداشتند. پزشکی قانونی به این نتیجه رسیده بود که لیزا ماری پریسلی بر اثر عوامل طبیعی جان باخته بود.
رابین ویلیامز

راه ترقی


این بازیگر و کمدین شناخته شده در سال 2014 در سن 63 سالگی درگذشت. او از مدت‌ها قبل با چالش‌های روحی درگیر بود و علاوه بر این، مبتلا به بیماری پارکینسون تشخیص داده شده بود.
ویلیامز بر اثر خفگی جان خود را از دست داده بود و در خون او داروهای ضد افسردگی و پارکینسون پیدا شد. با این حال، کالبد شکافی او معلوم کرد این بازیگر مشهور نه به پارکینسون، بلکه به بیماری «زوال عقل با اجسام لویی» دچار بود، بیماری‌ای که به دلیل شباهت نشانه هایش، اغلب با پارکینسون اشتباه گرفته می‌شود.
پل واکر

راه ترقی


بازیگر فیلم‌های «سریع و خشن» در سال 2013 در جریان یک سانحه‌ی رانندگی شدید در سن 40 سالگی جان باخت. او در زمان وقوع این تصادف سوار بر یک خودروی پورشه کاررا جی تی بود.
طبق اعلام پزشکی قانونی، پیکر واکر در حالت تدافعی‌ای به نام «حالت بوکسوری» کشف شده بود که نشان می‌داد واکر در زمان مرگ دست‌های خود را برای محافظت از سر و صورتش بالا آورده بود. دلیل مرگ او «ترکیب آثار صدمات تروماتیک و سوختگی» اعلام شد.
کری فیشر

راه ترقی


کری فیشر که با ایفای نقش «پرنسس لیا» در سه گانه‌ی اصلی «جنگ ستارگان» شناخته می‌شود، در سال 2016 در سن 60 سالگی درگذشت.
او در حین یک سفر هوایی دچار حمله‌ی قلبی شده و فوراً به بیمارستان منتقل شده بود. با این حال، طولی نکشید که فیشر جان خود را از دست داد. علت رسمی مرگ او آپنه خواب (اختلال وقفه تنفسی در خواب) اعلام شد. اما نتیجه‌ی آزمایشات سم شناسی معلوم کرد ترکیبی از مواد مخدر مختلف در خون او وجود داشت، از جمله الکل، متادون، کوکایین، اکستازی و داروهای آرام بخش.
بریتانی مورفی

راه ترقی


بریتانی مورفی با نقش آفرینی هایش در دهه‌ی 1990 و اوایل دهه‌ی 2000 به شهرت رسید. او در سال 2009 در سن 32 سالگی بر اثر یک بیماری قابل درمان درگذشت: ذات الریه.
بر اساس گزارش پزشکی قانونی، کم خونی مورفی که بر اثر خونریزی‌های قاعدگی به وجود آمده بود، دستگاه ایمنی بدن او را ضعیف کرده بود و مقابله با این عفونت ویروسی را برایش دشوار ساخته بود. بعد از مرگ مورفی، پدرش خواستار ارائه‌ی یک گزارش سم شناسی شد که نتیجه‌ی آن از وجود مقادیر زیادی فلزات سنگین در خون او حکایت داشت، امری که این احتمال را مطرح ساخت که مورفی بر اثر مسمومیت درگذشته بود. با این حال، این احتمال از سوی یک پزشک سم شناس برجسته رد شد.
هیث لجر

راه ترقی


هیث لجر در سال 2008 در 28 سالگی درگذشت.
کالبد شکافی لجر نشان داد که عملت مرگ اوردوز تصادفی بر اثر ترکیبی از داروهای تجویزی بود. بر اساس گزارش پزشکی قانونی، لجر بر اثر «مسمومیت شدید با ترکیبی از آثار اکسی کدون، هیدروکودون، دیازپام، تمازپام، آلپرازولام و دوکسیلامین» جان خود را از دست داده ود.
مایکل جکسون

راه ترقی


خبر درگذشت «سلطان پاپ» در سال 2009 دنیا را در شوک فرو برد. او در زمان مرگ 50 سال داشت.
دلیل مرگ مایکل جکسون مصرف دوز مرگباری از داروی پروپوفول (نوعی داروی بیهوشی قوی) بود که توسط پزشک او، کنراد موری تجویز شده بود. او بعداً به همین دلیل در قتل غیر عمد گناهکار شناخته شد. علاوه بر پروپوفول، داروهای دیگری هم در خون جکسون یافت شد، مانند میدازولام، دیازپام، لیدوکایین و افدرین. کالبد شکافی جکسون همچنین نشان داد که هیچ مشکل آناتومیکی که باعث مرگ وی شده باشد، وجود نداشت.
برندون لی (پسر بروس لی)

راه ترقی


برندون لی در سال 1994 بر اثر اصابت تصادفی گلوله از یک اسلحه در جریان ساخت فیلم «کلاغ»، در سن 28 سالگی جان خود را از دست داد.
یک گلوله‌ی کالیبر 44 درون ستون فقرات او کشف شد. از این اسلحه قرار بود برای یک صحنه‌ی نمای نزدیک استفاده شود، اما متأسفانه به درستی تنظیم نشده بود.

لینک کوتاه:
https://www.rahetaraghi.ir/Fa/News/856211/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صعود سپاهان به یک‌ چهارم بعد از سه سال

لورکوزن و عادت به گلزنی در دقیقه 90 به بعد!

وقتی «خانه خدا» سینماها را شلوغ کرد

دلیل باخت شهرداری گرگان به الریاضی

ایران به دنبال فتح آسیا؛افغانستان در پی فصل نو

معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند

فعالیت‌‏های سوداگرانه و غیرمولد زیر ذره‌بین طرح مالیات بر عایدی سرمایه

تصویب سند هوش مصنوعی در کشور به کجا رسید؟

شرایط تحصیل دختران ازدواج کرده در مدارس روزانه

گل چهارم اینتر میامی به نیو انگلند

گل اول اینتر میامی به نیو انگلند

گل دوم اینتر میامی به نیو انگلند

راهکار یک نماینده برای خانه‌دار کردن مردم

روزهای خوش ستایش

کمانچه نوازی لری محلی زیبا و دلنشین

شاعرانه/ عجب آن دلبر زیبا کجا شد

استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!

جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه چشمی

حرکت عجیب صلاح پیش از دعوا با کلوپ

ارز واردات خودرو در جیب مونتاژکاران

پیام کوتاه رونالدو پس از پیروزی با النصر

تصمیم نهایی مودریچ

قاسمپور: خط دفاع پرسپولیس سردرگم است

سرمقاله جمهوری اسلامی/ روحانیت خودش پیشقدم شود

سرمقاله شهروند/ «اکسپو»، بخش خصوصی و رونق تولید

نمی‌گذاریم دستتان به جام برسد؛ جنگ تمام عیار در دربی شمال لندن

سرمقاله آرمان امروز/ تنهایی اسرائیل

سرمقاله ایران/ تغییر مرزهای جهانِ فرهنگی

سرمقاله اعتماد/ چرا امید در جامعه ایران کم‌فروغ شده است؟

پدر شهیدان والامقام «بابایی ملکشاه» از مازندران آسمانی شد

سرمقاله شرق/ بلوغ اجتماعی و حکم اعدام

سرمقاله فرهیختگان/ نقش تامین مالی جمعی در توسعه مشاغل خرد و کوچک و تحقق شعار سال

سرمقاله وطن امروز/ ایران انسانی رفتار می‌کند یا آمریکا؟!

سرمقاله کیهان/ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

سرمقاله خراسان/ عمق بخشی به یک رابطه راهبردی

آخرین گل دنیس لاو باعث سقوط منچستریونایتد شد

خلاصه بازی اتلتیکومادرید 3 - اتلتیک بیلبائو 1

اتلتیکو نبرد کسب سهمیه را از بیلبائو برد

خلاصه بازی پاری‌سن‌ژرمن 3 - لو آور 3

خلاصه بازی استون ویلا 2 - چلسی 2

پاری‌سن‌ژرمن با تساوی خانگی مهیای سفر به آلمان شد

زور چلسی به شگفتی‌ساز فصل نرسید

بازگشت سیاوش به استقلال ملاثانی

یک موقعیت استثنایی دیگر به خطا رفت

دینامو بدون محرمی صدرنشین کرواسی شد

ژابی آلونسو: می‌خواهیم شکست ناپذیر بمانیم

گل سوم پاری سن ژرمن توسط راموس به لوآور

گل تماشایی کانر گلگر به استون ویلا

جشن در پرایدپارک؛ دربی کانتی به چمپیونشیپ بازگشت

ناظم الشریعه: به تاکتیک شمسایی باید احترام گذاشت