راه ترقی
مردم در کنار امام و رهبري ايستادند و از روزهاي سخت گذشتيم
يکشنبه 11 تير 1396 - 12:51:43 PM
آريا
راه نو- حجت الاسلام و المسلمين دکتر حسن روحاني روز يکشنبه در اين همايش که با حضور روساي قواي مقننه و قضاييه برگزار شد ، با تاکيد بر اينکه شهيد بهشتي در برابر اتهامات، صبر را خسته کرد و مظلومترين شخصيت انقلاب بود، اظهارداشت: شهيد آيت‌الله دکتر بهشتي در مقابل همه توهين‌ها و تهديدها، صبر و سعه صدر از خود نشان داد و به ما آموخت که هر چيزي را براي استحکام نظام و  انقلاب اسلامي به راحتي تحمل کنيم و بدانيم اگر کسي اخلاص داشت و براي خدا تلاش کرد هر چقدر هم شرايط دشوارتر باشد، بي‌ترديد خداوند اجر و مزد بيشتري به ما عطا خواهد کرد.
دکتر روحاني با تبريک هفته قوه قضائيه به مسئولين عالي‌رتبه اين قوه، همه قضات و کارکنان شريف قوه قضائيه و همچنين گراميداشت ياد معمار بزرگ قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران و قوه قضائيه اسلامي در دوران پس از پيروزي انقلاب يعني شهيد آيت‌الله دکتر بهشتي و ياران باوفاي ايشان، اظهار داشت: بي‌ترديد شهيد بهشتي جزو چهره‌هاي استثنايي حوزه علميه قم، علما و انديشمندان و مديران بزرگ کشور بودند.
رييس جمهور با اشاره به آشنايي خود با شهيد آيت‌الله بهشتي از سال 1340 تا پايان زندگي مبارک ايشان، خاطر نشان کرد: از حدود 21 سال که از نزديک با ايشان آشنا بودم، همواره همه جلسات و ملاقات‌ها، سخنان، تدبير و مديريت ايشان به حق درس‌آموز بود.
دکتر روحاني گفت: ما در سال 58 جلسات مستمر هفتگي با آيت‌الله بهشتي داشتيم که مقام معظم رهبري، مرحوم آيت‌الله هاشمي رفسنجاني، شهيد بهشتي و تعدادي از بزرگان نظام در آن جلسات شرکت مي‌کردند و در آن مسايل مختلف مورد بررسي قرار مي‌گرفت. آن دوران جزو سال‌هاي سخت بعد از پيروزي انقلاب اسلامي بود و اين جلسات تا تشکيل مجلس شوراي اسلامي در خرداد 59 ادامه داشت و پس از آن، اين جلسه به جلساتي با حضور مسئولين در محل حزب جمهوري اسلامي تبديل شد.
رييس‌ جمهور خاطر نشان کرد: مرحوم شهيد بهشتي از آغاز فعاليت خود هم به فکر تربيت دانش آموزان ويژه در دبيرستان دين و دانش قم و هم به فکر تشکيل مدرسه ديني با ويژگي‌هايي  بود که آن را براي طلاب آن زمان لازم مي‌دانست.
دکتر روحاني افزود: شهيد بهشتي در سال 40 و 41 مسئوليت مدرسه‌اي را به نام مدرسه علوي بر عهده داشت که در آنجا علاوه بر دروس حوزوي، دروس ديگري مانند رياضيات، تاريخ، محاوره زبان عربي و بسياري از دروس ديگر، تدريس مي‌شد و خود ايشان نيز درس سيرت النبي و تاريخ زندگي پيامبر عظيم‌الشأن اسلام(ص) را هفته‌اي يک جلسه تدريس مي‌کرد.
رييس‌ جمهور تصريح کرد: شهيد بهشتي فردي بسيار دقيق در زمينه تربيت جوانان براي مديريت آينده کشور و تربيت طلاب جوان به منظور توانمندي در برابر نيازهاي زمان بود.
دکتر روحاني خاطر نشان کرد: از زماني که نهضت اسلامي از سال 41 شروع شد شهيد بهشتي همواره به عنوان يکي از فضلاي حوزه علميه قم در کنار امام راحل بود و بعد از پيروزي انقلاب هم بار بسيار سنگيني را بر دوش گرفت و واقعاً مي‌توان گفت که صبر ايشان به گونه‌اي بود که ديگر صبر، خسته شده بود، اما خود ايشان خسته نمي‌شد و مي‌توان گفت که مظلوم‌ترين شخصيت به نام انقلاب اسلامي در سال 58 و 59 بود. البته پس از شهادت ايشان همانطور که يکي از بزرگان مرحوم جمله «آسياب به نوبت» را بيان داشتند، نوبت ديگران هم فرا رسيد.
رييس‌ جمهور با اشاره به آخرين ملاقات خود با آيت‌الله شهيد بهشتي، خاطر نشان کرد: آخرين باري که ايشان را از نزديک ملاقات کردم، چهارشنبه هفته قبل از شهادت‌شان بود که ملاقات بسيار مفصلي با هم داشتيم و در اين ملاقات ايشان به من گفت که چند ماه پيش براي تقديم استعفايم خدمت امام(ره) رفته بودم و زماني که محضر امام در اتاقي نشسته بوديم جمعيت زيادي در حسينيه اجتماع کرده بودند و براي امام راحل شعار مي‌دادند به نحوي که صداي مردم در داخل اتاق نيز شنيده مي‌شد. ايشان گفت قبل از اينکه بخواهم استعفايم را مطرح کنم، امام خطاب به من فرمود آقاي بهشتي مي‌بيني مردم در حسينيه چه مي‌گويند و سپس افزود فلاني اگر همه مردم ايران شعارشان درود بر خميني و يا مثلاً ضد اين باشد، براي من هيچ تفاوتي نمي‌کند. سپس مرحوم بهشتي گفت وقتي آن جمله را از امام شنيدم ديگر خجالت کشيدم که مسأله استعفايم را مطرح کنم.
دکتر روحاني اضافه کرد: بدون ترديد آن روح بلند امام راحل، چنين شاگردان بزرگي مانند شهيد بهشتي را پرورش داده است.
رييس‌ جمهور خاطر نشان کرد: سال 58، توهين و اتهام زيادي عليه مسئولين و بزرگان نظام به راه افتاده بود و اين موضوع کم کم به جرياني تبديل شده بود که بزرگان نظام در کوچه و خيابان و در اجتماعات بزرگ مورد توهين قرار مي‌گرفتند اما شهيد بهشتي با صبر خود به ما آموختند که بايد براي استحکام نظام خود، در مقابل اينگونه توهين‌ها صبر و تحمل کنيم.
دکتر روحاني با بيان اينکه انقلاب اسلامي، روزهاي بسيار سختي را پشت سر گذرانده‌است، اظهار داشت: در سال‌هاي اول انقلاب اسلامي گروهک‌ها تلاش مي‌کردند تا نگذارند، انقلاب استقرار يابد و البته قدرت‌هاي بزرگ هم حامي آنها بودند، اما مردم در کنار رهبري و امام راحل، ايستادگي کردند و از آن روزهاي سخت عبور کرديم، البته شهداي فراواني هم از جمله شهيدان مطهري، بهشتي و مفتح و ساير بزرگان  تقديم انقلاب شد، اما همچنان با استواري،‌راه انقلاب را ادامه داديم و مردم هم پشت سر انقلاب، امام و رهبري ايستادگي کردند.
رييس‌ جمهور در ادامه جنگ تحميلي را دومين معضل پس از پيروزي انقلاب اسلامي، دانست و گفت: از طرف بيگانگان جنگي عليه کشورمان تحميل شد که به ظاهر کشور همسايه به ما حمله کرد، اما در پشت سر بسياري از قدرت‌ها و ابرقدرت‌ها حضور داشتند. مردم ايران در دوران 8 سال جنگ تحميلي، روزهاي بسيار سختي را پشت‌سر گذاشتند؛ روزهايي که حتي تهيه يک سلاح سبک مانند کلاشينکف بسيار دشوار بود و زماني که توانستيم از کشوري مقداري کلاشينکف وارد کنيم، همه خوشحال بودند.
دکتر روحاني افزود: در آن دوران به همراه تعدادي از مسئولين نظامي و نمايندگان مجلس، مشغول بررسي انبارها و زاغه‌هاي مهماتي بودم و سپاه پاسداران نيز در آن دوران در ميدان جنگ بود و گاهي نيازمند يک سلاح سبک و معمولي بودند ولي اين سلاح‌ها وجود نداشت. در آن مقطع در بررسي از يک زاغه مهمات در شيراز مقداري خمپاره 60 يافتيم که از آنجا اين جريان را به مرحوم هاشمي اطلاع دادم که به واسطه آن همه مسئولين و رزمندگان بسيار خوشحال شدند. اين در حالي است که مدرن‌ترين سلاح‌ها از جمله ميراژ، ميگ25، سوپر اتاندارد ، موشک‌هاي برد بلند و سلاح‌هاي خطرناک شيميايي در اواسط جنگ از طرف قدرت‌هاي بزرگ به صدام تحويل داده مي‌شد. اما ملت ايران با مظلوميت تمام ايستادگي کرد و به پيروزي رسيد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/10407/مردم-در-کنار-امام-و-رهبري-ايستادند-و-از-روزهاي-سخت-گذشتيم
بستن   چاپ