راه ترقی
امامزاده هاي بي معجزه در مبارزه با مواد مخدر و قاچاق کالا/ يک جاي کار ايراد دارد!
چهارشنبه 14 تير 1396 - 1:18:33 PM
آريا
راه نو- حجت الاسلام و المسلمين محمدجعفر منتظري دادستان کل کشور در همايش روساي پليس آگاهي استان‌هاي کشور با اشاره به اهميت آموزش، گفت: بايد براي آموزش نيروهاي زيرمجموعه‌تان وقت و انرژي بگذاريد. در دستگاه قضايي با اين مساله مواجه مي‌شويم که فردي حقوق خوانده و دوره‌هاي کارآموزي را گذرانده، اما وقتي پشت ميز قضاوت مي‌نشيند هنوز صفر کيلومتر است، آنها بايد در عمل تجربه کسب کنند.
وي بيان کرد: موضوع تحقيق و ورود به کار قضايي سنگين و پراهميت است. شما و زيرمجموعه کاري‌تان که بايد در چارچوب قوانين و موازين شرعي فعاليت کنيد بيش از همه در معرض آسيب هستيد. حتي قبل از اينکه مجرم بخواهد نتيجه جرمش را ببيند ممکن است من و شما را آلوده کند؛ بنابراين بايد توجه کنيم که در برخوردهايمان از حد و مرز مجاز تجاوز نکنيم.
دادستان کل کشور گفت: بايد به اين نکته توجه داشته باشيم که برخوردهاي ما باعث فرو ريختن آبرو و حيثيت فرد يا خانواده‌اش نشود. ما همانطور که وظيفه داريم با جرم مقابله کنيم نسبت به آبروي افراد نيز بايد حساس باشيم و در برخوردهايمان از موازين مشخص خارج نشويم. شما بايد به اهميت کار خودتان و سنگيني باري که روي دوشتان است توجه کنيد و در نظر داشته باشيد که اگر موازين را رعايت نکنيد ممکن است اين بيماري همه ما را دچار کند.
منتظري عنوان کرد: ما در دستگاه قضا کم و بيش شاهد اين موضوع هستيم و چندي پيش گزارشي از سوي رئيس دادگستري تهران به من داده شده بود که در مورد برخورد با نيروهايي بود که گرفتار شده بودند. يکي از پرونده‌ها مربوط به فردي بود که تنها يکي دو سال سابقه کار داشت، اما افرادي که سابقه‌هاي 20 ساله هم دارند در کار قضايي مصون از اتفاقات نيستند. تصور نکنيم که اگر در چنين فضايي با سابقه زياد قرار داريم به سلامت گذر کرديم و ديگر چيزي متوجه ما نخواهد بود. اگر کنترل‌هاي دروني را رها کنيم، قطعا به وادي خطرناکي مي‌افتيم. تجربه حدود 35 ساله قضايي من نشان مي‌دهد که انسان در هيچ مرحله‌اي مصون نيست.
دادستان کل کشور ادامه داد: افراد والامقامي مانند رسول اکرم (ص)، اميرالمومنين و ائمه معصومين (ع) با اينکه مجهز به نيروي عصمت بودند اما مي‌بينيم که هميشه احساس خطر مي‌کردند و خودشان را به خدا مي‌سپردند. اولين و آخرين عرض من به شما اين است که خودمان و محيط اطرافمان را سلامت نگه داريم و سعي کنيم که از خطا مصون بمانيم. ما مانند پزشک و پرستاري هستيم که با بيمار آلوده به وبا و طاعون مواجه هستيم و اگر در محيط کار پرده‌ها را کنار بزنيم مي‌بينيم ميکروب‌هاي زيادي وجود دارد که در صورت توجه نکردن مي‌تواند به ما آسيب بزند.
وي با اشاره به انتظار جامعه از مسئولان کشور گفت: جامعه از ما انتظار دارد که در ايجاد محيط سالم تلاشگر باشيم و خواست عموم مردم اين است که محيط زندگي سالم و امن باشد. امنيت جامعه در دستان شما عزيزان است و نيروي انتظامي بايد اين امنيت را در جامعه ايجاد کند.
وي با اشاره به هم افزايي نيروي انتظامي و ساير دستگاه‌ها گفت: دستگاه‌هاي اطلاعاتي و امنيتي ديگري هم در کشور داريم که در اين زمينه فعاليت مي‌کنند و بايد بين اين دستگاه‌ها هم افزايي ايجاد شود. بر اساس گزارش‌هايي که دريافت مي‌کنيم نيروي انتظامي براي فراهم کردن امنيت گام‌هاي خوبي برداشته و فعاليت‌هايش بسيار ستودني است.
وي تاکيد کرد: امنيت عنصر اصلي يک جامعه رو به ترقي است و قطعا اگر اين موضوع تامين نشود دانشگاهيان نمي‌توانند درس بخوانند. کاسب‌ها و مغازه دارها نمي‌توانند به کسب و کار خود بپردازند و چرخ‌هاي صنعت نمي‌تواند بچرخد و در مجموع اگر اين امنيت نباشد مشکلات بسيار زيادي رخ مي‌دهد. در کشورهاي سوريه و عراق هم مي‌بينيد که نبود امنيت چه بلايي سر شهر و مردمان آورده است. اينها نتيجه ناامني است و شما افرادي هستيد که رسالت خطيري در اين زمينه داريد و در کنار شما نيروهاي اطلاعاتي و مجموعه‌هاي ديگر هم حضور دارند که بايد بين اين بخش‌ها هم افزايي ايجاد شود. اگر ما در شرايط امروز منطقه که پر از آتش، جنگ و خونريزي است امنيت داريم محصول زحمات شماست.
دادستان کل کشور با اشاره به حادثه تروريستي تهران عنوان کرد: حرکت تروريستي که در تهران شاهد بوديم که به دنبال باز شدن منفذ کوچکي براي تروريست‌ها رخ داد، نمونه‌اي بود که در آن شيوه مقابله نيروهاي نظامي و امنيتي را مشاهده کرديم. البته از زاويه‌اي اين حادثه تلنگري است براي ما و عنايتي از سوي خدا بود از اين باب که بايد هميشه هوشيار باشيم تا حتي چنين اتفاقي هم رخ ندهد.
وي با تاکيد بر ايجاد هم افزايي بين قوه قضاييه و نيروي انتظامي گفت: حاضريم در اين رابطه زمينه لازم را فراهم کنيم و مبارزه با قاچاق کالا يکي از مواردي است که در آن بايد به هم افزايي بيشتري برسيم. بر اساس آخرين آمارها وضعيت مبارزه با قاچاق کالاها وحشتناک است. در سال 95 نزديک به 18 هزار ميليارد تومان کالاي قاچاق کشف شده داشتيم.
وي اضافه کرد:‌ اين مساله دلايل مختلفي دارد و بزرگترين علت آن عدم موفقيت ما در برخورد با قاچاق کالا و نبود اراده و عزم جدي است. البته نارسايي‌هاي ديگري هم داريم که به کثرت گمرک‌ها و کمبود امکانات گمرکي بر مي‌گردد. در کل ما از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز  معجزه‌اي نديديم و هر چه که ديديم ناکارآمدي بود.
منتظري با اشاره به اقدامات ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز عنوان کرد: در اين زمينه هم بخشي از کار به عهده نيروي انتظامي است و بخش‌هاي ديگري به عهده قوه قضاييه وزارت کشور و ... است. اينجا هم امامزاده‌اي به نام ستاد مبارزه با قاچاق کالا داريم که يک امامزاده بي معجزه است. ستاد مبارزه با مواد مخدر نيز امامزاده بي معجزه است. ما از اين ستاد چه خروجي ديده‌ايم نمي‌گويم که کار نمي‌کنند زيرا اين بي انصافي است ولي ستادي که رئيس جمهور رئيس آن است و اعضاي موثري در آن مي‌نشينند چه خروجي داشته است. اين مساله نشان مي‌دهد يک جاي کار ايراد دارد. ما گاهي در لفافه صحبت مي‌کنيم و به همديگر تعارف مي‌کنيم، اما اينها براي مملکت سلامتي نمي‌آورد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/10440/امامزاده-هاي-بي-معجزه-در-مبارزه-با-مواد-مخدر-و-قاچاق-کالا--يک-جاي-کار-ايراد-دارد!
بستن   چاپ