راه ترقی
مسیر انقلاب قابل بازگشت نیست
سه شنبه 24 بهمن 1396 - 2:03:09 PM
آریا
راه نو- آقای روحانی که در نشست مشترک وزرای اقتصادی، مسئولان سازمان های اقتصادی و استانداران ­سخن می گفت افزود: این آمار تغییر نمی کند.
وی گفت: مردم به دنبال آزادی بودند و امروز هم اگر از مردم سوال کنیم که شما آزادی می خواهید یا اختناق؟ آزادی می خواهید یا استبداد؟ حاکمیت ملی می خواهید یا حاکمیت فرد؟ باز هم مردم جوابشان همان است.
رئیس جمهور گفت: به نظر من همین امروز هم از ملت ما سوال کنیم که آیا استقلال می خواهید یا بیگانگان مثل قبل از انقلاب تصمیم گیر باشند و در امور کشور دخالت کنند، باز هم 98 و 2 دهم درصد مردم خواهند گفت ما استقلال می خواهیم.
رئیس جمهور اظهار داشت: همان بیش از 98 درصدی که آن روز رأی دادند به جمهوری اسلامی، امروز هم رأی می دهند.
آقای روحانی افزود: مردم ممکن است در شیوه ها و نحوه اجرا و در برنامه ها نظر، انتقاد و ایرادی داشته باشند که این بحث های دیگری است.
وی با تبریک سالروز پیروزی انقلاب اسلامی گفت: تشکر می کنیم از مردم بسیار وفادار و زمان شناس خودمان.
آقای روحانی افزود: در این مقطع تاریخی حضور مردم همیشه مغتنم است و در شرایط فعلی حضور پرشور مردم در همه استان ها، شهرها و بخش ها و حتی در روستاها بسیار باعظمت بود و نشان داد که مردم ما آن راه و مسیری را که حدود 40 سال پیش شروع کردند، مصممند ادامه دهند.
وی گفت: این به آن معنا نیست که مردم ما نقصی، مشکلی یا کاستی ای نمی بینند.
رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید مشکلات را در هر بخشی که هست رفع کرد افزود: اما مسیر راه مسیری است که مردم ما درست تشخیص داده اند، یعنی مسیر استقلال و مسیر اینکه دیگران نیایند در سرنوشت ما مداخله کنند.
مردم نمی خواهند به فرهنگ ملی و دینی شان توهین شود 
رئیس جمهور گفت: هیچ کس نمی خواهد به فرهنگ ملی و دینی اش توهین شود. هیچ کس نمی خواهد با فساد مبارزه نشود. انقلاب ما برای همین بود. انقلاب ما برای جمهوریت و اسلامیت بود و مردم آن را انتخاب کردند. 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، آقای روحانی افزود: این راه قابل بازگشت نیست راه ملت ما قابل بازگشت نیست. ملت ما همان مسیری را که انتخاب کرد ادامه خواهد داد.
دنیا به ایران ، انقلاب و نظام ما صددرصد اعتماد دارد 
رئیس جمهور گفت: دنیا به ایران ، انقلاب و نظام ما صددرصد اعتماد دارد اما بوق های تبلیغاتی خارجی حرفهایی می زنند که نباید به آنها اعتنا کرد. 
آقای روحانی در ادامه سخنان خود در جمع استانداران افزود: دنیا محاسبه می کند بی جهت نمی آید همه حیثیت و توان سیاسی خود را بگذارد.
وی تصریح کرد: چرا ریسک اعتباری ایران کاهش پیدا کرده است ؟ مگر ریسک اعتباری ما اول دولت یازدهم 7 نبود؟ چطور 6 شد؟ چطور امسال 5 شد؟ این به معنی اعتماد دنیا به این نظام و کشور است. 
رئیس جمهور افزود: در تمام روابطی که با همسایه ها و تمام ملاقاتی که با مقامات جهان داریم، کاملاً احساس می کنم دنیا به ایران ، انقلاب و نظام ما صددرصد اعتماد دارد. اما بوق های تبلیغاتی خارجی حرفی می زنند که نباید به آنها اعتنا کنید. 
آقای روحانی گفت: دستگاه های تبلیغاتی داخلی ما نیز از دنیا عقب هستند اما ملت ما جلو است و عقب نیست. دنیا می فهمد ایران درحال پیشرفت است اما دستگاه های تبلیغاتی ما هنوز هم بذر یأس می افشانند. 
رئیس جمهور تاکید کرد : ما ملت کاملاً مستحکمی هستیم و آینده ما کاملاً روشن است دلیل ما نیز همین آمارها و ارقام هاست و آمار خودش حکایت می کند. 
آقای روحانی افزود: رشد اقتصادی امسال را که چند وقت دیگر اعلام خواهد شد، با رشد سال آینده که رشد اقتصادی دنیا و رشد متوسط اقتصادی جهان هم هست مقایسه کنید. به شما قول می دهم اگر رشد اقتصادی ما بیشتر از متوسط جهان نبود، آنوقت آنهایی که مأیوس اند که اقلیت کوچکی هم هستند آنها راست می گویند. 
وی گفت: اما اگر از رشد متوسط دنیا بالاتر بودیم معنایش این است که مسیر و راه ما درست است. 
رئیس جمهور تصریح کرد : اینکه دولت توانسته است در طول مدت حدود 4 سال و نیم به طور مداوم تورم را کاهش دهد، البته اگر ما یک سال تورم را کاهش دهیم می گویند یک سال است اما تداوم این به معنی قدرت دولت و آرامش جامعه است. 
آقای روحانی افزود: همانطور مصمم هستیم که این مسیر را ادامه بدهیم یعنی هدف ما تورم تک رقمی است و باید ادامه بدهیم. هدف ما رشد اقتصادی بالای 5 درصد است و باید این هدف را ادامه دهیم.
وی گفت: هدف ما این است که بیکاری را کاهش دهیم و بحث اصلی این جلسه ما اشتغال است و باید بیکاری را کاهش دهیم نه اینکه اشتغال ما از 700 هزار و یا 800 هزار بیشتر شود. 
رئیس جمهور تصریح کرد : باید بیکاری و نرخ بیکاری را کاهش دهیم و به سمت بیکاری تک رقمی برویم که البته این حرفی که من می زنم یک کار چندساله است.
در اغتشاشات اخیر پلیس بدون اسلحه نظم را برقرار کرد
رئیس جمهور گفت: یکی از افتخارات ما این است که در اغتشاشات اخیر، پلیس بدون سلاح به خیابان رفت تا نظم و امنیت برقرار شود.
آقای روحانی در نشست مشترک استانداران سراسر کشور با اشاره به اغتشاشات اخیر افزود: این کار بزرگی بود و من بارها در حوادث بحرانی کشور مسئولیت داشتم و کاملا احساس می کنم که شرایط بحرانی به چه معناست؟ گاهی برای برقراری آرامش در یک شرایط بحرانی پنج شش ماه زمان لازم است اما گاهی هم بحرانی ظرف یک هفته تمام می شود.
وی گفت: بنده از وزارت کشور و همه دست اندرکاران مربوط ، ستاد بحران و شورای امنیت که اغتشاشات اخیر را به خوبی مدیریت کردند قدردانی می کنم.
رئیس جمهور ادامه داد: در شرایط بحرانی اوایل دی ماه امسال همه کمک کردند و به صحنه آمدند تا بحران ایجاد شده برطرف شود و به خوبی این مسیر را مدیریت کردند که اگر با دقت انجام نمی شد مشکلات دیگری پیش می آمد.
آقای روحانی تصریح کرد: در آن شرایط بحرانی به پلیس دستور دادیم بدون اسلحه وارد خیابان شود و همان روز من این مسئله را به یکی از مقامات فرانسه اعلام کردم که تعجب کرد و گفت چرا چنین مسئله ای را اعلام نمی کنید؟ 
رئیس جمهور تاکید کرد: این افتخار بزرگی است که در آن شرایط بحرانی پلیس بدون سلاح به خیابان رفت و نظم و آرامش را به جامعه برگرداند.
آقای روحانی افزود: مردم ، زن، مرد و کسبه زندگی دارند و اگر ببینند خیابان ها ناآرام است ، جایی شیشه می شکنند و جایی دیگر ماشین آتش می زنند قطعا احساس امنیت نمی کنند اما در اغتشاشات اخیر نهادهای مختلف تلاش کردند تا آرامش به جامعه برگردد.
تاکید رئیس جمهور بر اجرای فصل سوم قانون اساسی و احقاق حقوق ملت 
رئیس جمهور بر اجرای فصل سوم قانون اساسی و احقاق حقوق ملت تاکید کرد.
آقای روحانی در نشست مشترک استانداران سراسر کشور با تاکید بر توجه همه مسئولان به اجرای قانون اساسی و فصل سوم آن افزود: بنده در سخنرانی 22 بهمن گفتم قانون اساسی ظرفیت های بسیار زیادی دارد که می شود برای اداره کشور از همین ظرفیت ها به خوبی استفاده کرد.
وی گفت: قانون اساسی ظرفیتی دارد که اجرای کامل آن می تواند رضایت عامه مردم را جلب کند، به شرط اینکه همه ما متعهد به قانون اساسی باشیم.
رئیس جمهور ادامه داد: همه ما باید فصل سوم قانون اساسی را که به احقاق حقوق ملت اشاره دارد مورد توجه قرار دهیم و در روند کار این فصل را اجرایی کنیم.
آقای روحانی گفت: همین اصول اولیه قانون اساسی اگر اجرا شود، قطعاً بسیاری از مشکلات برطرف خواهد شد.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت های قابل توجه قانون اساسی، همه ما باید بار سنگین مسئولیت را بر دوش خودمان احساس کنیم.
رئیس جمهور گفت: تنها رئیس جمهور در کشور است که مسئول اجرای قانون اساسی است، بنابراین مسئولیت رئیس جمهور به عنوان منتخب مردم از همه سنگین تر است.
آقای روحانی افزود: در این راستا همه استانداران، ارگان ها و همه قوا باید در این مسیر حرکت کنند و یکدیگر را یاری دهند.
از لحاظ روحی و روانی باید به مردم حادثه دیده کمک شود 
رئیس جمهور گفت: اقدامات خوبی در جهت اسکان اضطراری، موقت و شروع اسکان دائم مردم زلزله زده رخ داده است و باید از لحاظ روحی و روانی به این افراد کمک شود. 
آقای روحانی در نشست مشترک استانداران سراسر کشور با اشاره به وقوع حوادث مختلف در کشور و تشکر از مسئولان برای رسیدگی به این حوادث افزود: به هر حال همه کشورها از این حوادث دارند و سیل، طوفان و زلزله در همه جا وجود دارد. 
وی اضافه کرد: یک وقتی اگر خدا رحمتش را بر ما نازل کند و برف و باران بیشتری ببارد ممکن است با مشکلاتی مواجه شویم و این مسأله ممکن است برای همه کشورها حتی اروپا هم به وجود آید. 
رئیس جمهور گفت: اگر یک خیابان یا یک اتوبانی یک ساعت یا دو ساعت بسته شود، این به معنای ناکارآمدی نظام نیست. 
آقای روحانی افزود: نمی خواهم بگویم همه کارهایی که ما تا الان انجام داده ایم بی نقص بوده است، اما در دولت بنده برای رسیدگی به این مشکلات با لحن دیگری صحبت کردم و کارهایی انجام دادیم که می شود با سرعت بیشتری انجام داد. 
وی با اشاره به زلزله کرمانشاه و کرمان اضافه کرد: در مجموع برای رسیدگی به این حوادث کار خوبی انجام گرفته است. 
آقای روحانی گفت: این به معنای آن نیست که مردم توقعاتشان به همین اندازه است. 
وی افزود: من حس می کنم جایی که زلزله می آید مردم نگرانی های روحی پیدا می کنند و با مشکلاتی که دارند باید حس آنها را درک کرد. 
رئیس جمهور با اشاره به سفر به کرمان و زیر آوار ماندن جهیزیه یک زن گفت: این حس را نمی شود برای آن فرد جبران کرد حتی اگر جهیزیه اش را به او برگرداند. 
آقای روحانی افزود: اگر اشکال و نقصی داریم باید جبران کنیم و امیدواریم دیگرحادثه ای در کشور رخ ندهد. 
وی گفت: باید سال آینده همه این خسارت ها جبران شود و در کرمان باید تا پایان تیرماه و در کرمانشاه تا شروع فصل سرما اقدامات اساسی انجام شود. 
رئیس جمهور افزود: همه باید کمک کنند دولت هم در تمام مراحل تمام توان خود را برای کمک به این مردم گذاشته است. 
آقای روحانی گفت: در کرمانشاه گفتم وسواس به خرج ندهید و هر چه مردم می خواهند در اختیارشان بگذارید. 
وی افزود: در مورد کانکس هم نباید سختگیری شود و در این زمینه به همه دستگاه هایی که اعلام آمادگی کردند دولت پولش را داد و حتی بیشتر هم داد تا کانکس برای افراد حادثه دیده تهیه شود و به مقصد برسد. 
رئیس جمهور گفت: خدا به همه کسانی که در این زمینه و در تهیه کانکس به افراد حادثه دیده کمک کردند اجر خیر دهد.
سال آینده باید سال نشاط و امید مردم ایران باشد 
رئیس جمهور گفت: سال آینده به عنوان چهلمین سالگرد انقلاب، باید سال نشاط، امید و شادمانی مردم ایران باشد و علاوه بر این باید جشن نیم قرن انقلاب را در 11 سال آینده هم جشن بگیریم.
آقای روحانی افزود: من از همه استانداران خواهش می کنم که همه توان خود را برای سال آینده که چهلمین سالگرد انقلاب است به کار گیرند و سال آینده باید سال نشاط، امید و شادمانی مردم ایران باشد و سختگیری ها را باید کنار بگذاریم .
وی گفت: نباید در زندگی خصوصی مردم دخالت کنیم و آن که امام فرمود باید اجرا کنیم؛ حالا شاید یک کسی در خانه اش غیبت کند و ما نباید به عنوان دولت شنود بگذاریم و طرف را احضار و تعزیر کنیم که چرا غیبت کرده ای؛ و یا مثلا یک کسی یک جایی دروغ بگوید نباید او را احضار کنیم؛ بله اینها گناه است اما مسیر اصلاح آن مسیر فرهنگ است.
رئیس جمهور افزود: اساس اسلام بر مبنای زندان و تعزیر و دادگاه نیست و اساس آن بر مبنای فرهنگ، ابلاغ، تبلیغ، تشریع و بشیر و نذیر است.
آقای روحانی گفت: خداوند در قرآن به پیامبر اکرم (ص) می فرماید که تو می خواهی همه را به راه راست هدایت کنی اما نمی شود.
رئیس جمهور ادامه داد: پیامبر در هدایت مردم حریص بود و نمی خواست یک نفر گمراه باشد اما خداوند فرمود نمی شود و تو ابلاغ، تبلیغ و رسالتت را انجام بده و اینکه هدایت می شوند یا نمی شوند به عهده خداست و دل ها را باید خدا هدایت کند.
وی افزود: ما نباید برای خودمان یک وظیفه ای مافوق طاقت درست کنیم و نباید برای مردم دینی را تعریف کنیم که با اسلام فاصله داشته باشد چرا که اسلام دین مشقت و حرج نیست و خداوند حرج را جعل نکرده است و حکمی از جانب خداوند جعل نشده است.
رئیس جمهور گفت: دین ما، دین سهله، هدایت و فرهنگ است.
آقای روحانی افزود: سال آینده باید سال شادمانی مردم باشد و شاید دشمنان ما دوست نداشته باشند که ما سال آینده جشن انقلاب بگیریم، اما ملت ما شاهد جشن بزرگی در 40 سالگی انقلاب خواهد بود و ملت ما باید جشن نیم قرن انقلاب را هم با عظمت و افتخار جشن بگیرد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/11905/مسیر-انقلاب-قابل-بازگشت-نیست
بستن   چاپ