راه ترقی
«آمایش سرزمین» حلقه مفقود توسعه
شنبه 9 تیر 1397 - 1:07:44 PM
آریا
راه ترقی- بهرام شکوری در برنامه «کالای ایرانی» رادیو اقتصاد افزود: این مهم لازمه تدوین استراتژی های توسعه صنعتی، معدنی و غیره در هر کشوری است.
وی همچنین اظهارداشت: برای توسعه بخش های مختلف بالاخص معدن در مملکت وجود طرح آمایش سرزمین از جمله الزامات مهم و اساسی به شمار می رود.
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران گفت: میهن اسلامی یک درصد مساحت، یک درصد جمعیت و هفت درصد معادن دنیا را در اختیار دارد.
وی در ادامه افزود: معدن از بخش های بسیار موثر اقتصاد کشور است از اینرو ضرورت ایجاب می کند برای شکوفایی و استفاده هرچه بیشتر این توان اقتصادی در جهت اشتغال افزایی، کاهش نرخ بیکاری، توسعه صادرات، محرومیت زدایی، تقویت مهاجرت معکوس، ارزآوری و غیره تلاش های مضاعفی در جامعه صورت گیرد.
شکوری اظهارداشت: تدوین استراتژی توسعه صنعتی مستلزم مطالعه بازار به لحاظ آمایش سرزمین، نیاز مصرف داخلی و بین المللی است که این مهم در جانمایی کارخانجات، میزان و کیفیت تولید بسیار تاثیر گذار خواهد بود.
وی به رادیو اقتصاد گفت: تولید 55 میلیون تن فولاد برای افق 1404 در کشور پیش بینی شده که از این میزان تولید 35 میلیون تن برای مصارف داخلی و بقیه باید روی ریل صادرات قرار گیرد.
رئیس کمیسیون معادن و صنایع معدنی اتاق ایران ضمن ابراز تاسف از اینکه جانمایی کارخانه های فولادسازی در کشور به درستی انجام نشده است، افزود: اغلب واحدهای فولاد سازی صادرات محور دنیا درجوار آب احداث می شود تا هزینه ها در حوزه های مختلف به ویژه حمل و نقل کاهش و به تبع صادرات کالا مقرون به صرفه و رقابتی باشد که متاسفانه در ایران چنین نیست.
وی همچنین با اشاره به نامگذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری به سال «حمایت از کالای ایرانی» اظهارداشت: دولت از تولیدکنندگان در راستای اقتصاد مقاومتی باید حمایت کند تا فعالان این حوزه بتوانند اجناس با کیفیت و قیمت مناسب تولید و به بازار مصرف عرضه کنند.
شکوری در ادامه یادآورشد: بدون شک با وجود کالای با کیفیت ساخت داخل در بازار به یقین مردم کالای داخلی را به خارجی ترجیح خواهند داد چرا عرق ملی در وجود تک تک مردمان این دیار ساری و جاری است.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/18132/«آمایش-سرزمین»-حلقه-مفقود-توسعه
بستن   چاپ