راه ترقی
اصلاح طلبی که انقلابی شد
سه شنبه 1 آبان 1397 - 11:35:40 AM
ایرنا
راه ترقی- امیر خوش خبر سرپرست 12 ساله تیم ملی والیبال پس از جلسه با ضیایی از سمت خود استعفا داد تا یکی از آخرین بازمانده های دوران مدیریت محمدرضا داورزنی هم از فدراسیون والیبال برود.
ضیایی 7 دی 96 رئیس فدراسیون شد و در یکی از نخستین مصاحبه های خود که با فصلنامه فدراسیون انجام داد، گفت که برای اصلاح به فدراسیون آمده ام نه انقلاب. او از زمان پیروزی در انتخابات هم چند بار بر این نکته تاکید کرده بود که دلیل اعتماد اعضای مجمع فدراسیون به او، تداوم مسیر گذشته فدراسیون بوده است. ضیایی در بیشتر دوران ریاست داورزنی بر فدراسیون والیبال، سمت نایب رئیسی را بر عهده داشت و همین موضوع باعث شده بود که خیلی ها تصور کنند با جابجایی داورزنی و ضیایی، این فدراسیون تغییر مسیر زیادی نداشته باشد. خود ضیایی هم با مصاحبه هایی که کسب پیروزی انجام داد این تصور را تقویت می کرد.
با این وجود چند ماه بعد از برگزاری انتخابات، تغییرات در فدراسیون والیبال یکی پس از دیگری انجام شد. محمود افشاردوست دبیرکل، مهدی اسلامی خزانه دار، امیرحسین احمدی نیا مدیر روابط عمومی، علیرضا دریابیگی رئیس کمیته بازاریابی، منوچهر پورحسن رئیس سازمان لیگ، امیدوار حاتمی رئیس کمیته داوران، کسری غفوری رئیس سازمان ساحلی و حالا امیر خوش خبر سرپرست تیم ملی، به دلایل مختلف یا برکنار شده اند و یا شرایط برای آنها به گونه ای پیش رفته که ترجیح داده اند از سمت خود کناره گیری کنند.
اما تغییرات در فدراسیون فقط به اینجا ختم نشد. سامانه هواداری فدراسیون والیبال که هر سال چند میلیارد تومان برای فدراسیون درآمدزایی می کرد تعطیل شد و در واقع تیم های ملی والیبال ایران در ماه های گذشته، تبلیغ همراه اول را به صورت مجانی روی لباس های خود نصب کرده اند. فصلنامه فدراسیون هم با نظر شخصی ضیایی تعطیل شد. قرارداد شرکتی که البسه تیم های ملی والیبال را تامین می کرد هم تمدید نشد. این تغییرات حتی به رستوران فدراسیون والیبال نیز رسید. به گفته سیدمحمد موسوی مدافع میانی با تجربه تیم ملی، رستوران فدراسیون که وظیفه تامین غذای اردونشینان تیم های ملی چند رده سنی زنان و مردان والیبال ایران را بر عهده دارد از بی کیفیت ترین مواد اولیه استفاده می کند تا هزینه ها پایین بیاید. خبری از میوه و بسیاری از خوراکی هایی که پیش از این در اختیار ملی پوشان قرار می گرفت، نیست.
والیبال ایران در سال های ریاست داورزنی، از یک تیم درجه دوم آسیایی به یک تیم قدرتمند در سطح جهان رسید و یکی از موفق ترین رشته های ورزشی ایران بود. تغییر مسیر در فدراسیونی که تا این حد موفق بوده است، منطقی به نظر نمی رسد.
ضیایی یکی از مدیران بازنشسته است و بر اساس قانون منع به کارگیری بازنشستگان، باید تا 26 آبان از سمت خود کنار برود. با این وجود همچنان مشغول ایجاد تغییرات در فدراسیون است و حتی با نامه نگاری با فدراسیون جهانی تلاش می کند با باز کردن پای این نهاد خارجی به یک موضوع داخلی، صندلی ریاستش را حفظ کند.
با این وجود ایجاد تغییرات گسترده حق رئیس فدراسیون والیبال است. اما بهتر بود ضیایی از همان آغاز و پیش از برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون والیبال، کاملا شفاف اعلام کند که می خواهد در والیبال انقلاب کند نه اصلاح. شاید در این صورت اعضای مجمع فدراسیون نیز تصمیم دیگری می گرفتند.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/43661/اصلاح-طلبی-که-انقلابی-شد
بستن   چاپ