راه ترقی
ضرورت رشد خلاقیت‌های دانشجویان در حوزه‌های قرآن‌پژوهی
شنبه 26 آبان 1397 - 10:33:14 AM
ایسنا
راه ترقی- دکتر منصور غلامی در سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور که امروز (شنبه) در تالار رحیمی زاده دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است، حضور دانشگاهیان و دانشجویان در مانور بزرگ فرهنگی اربعین را بسیار پر رنگ و با نشاط توصیف کرد و گفت‌: خوشبختانه در مانور بزرگ اربعین امسال دانشجویان مشارکت حداکثری داشتند و این موضوع را همه اعم از کسانی که اربعین را قبول ندارند، بی‌نظیر توصیف می‌کنند و معتقد هستند همایش مردمی اربعین که بدون حمایت و امکانات دولتی برگزار می‌شود، جزو نوادر دنیای امروز به شمار می‌رود.

وی در ادامه،‌ تصریح کرد: ما ظرفیت های بزرگی را به برکت اسلام در اختیار داریم و باید از شناخت این ظرفیتها به منظور اعتلای اسلام استفاده شود. در واقع برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به عنوان یکی از قدیمی‌ترین و با دوام‌ترین برنامه‌های فرهنگی حوزه قرآنی می‌تواند گامی در جهت اعتلای اسلام از جانب دانشگاهیان باشد.

وزیر علوم همچنین در ادامه‌ خاطر نشان کرد: جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور به دنبال قدردانی و حفظ امانت پیامبر گرامی اسلام (ص) است که پیامبر اسلام قرآن و عترت را به عنوان یک امانت به یادگار گذاشته است و نام این جشنواره نیز از امانت پیامبر گرفته شده است. ما به عنوان مسلمانان و پیروان پیامبر گرامی که در توضیح دلیل بعثت خود فرمودند، "مبعوث شدم تا مباحث اخلاقی را کامل کنم"، وظیفه داریم هر کاری را که به نام اسلام انجام می‌دهیم در چارچوب اخلاقیات آن باشد و مباحث اخلاقی آن نیز رعایت شود. چرا که ما باید تمامی اقدامات و فعالیت‌های خود را در قابی از اسلام ببینیم تا بتوانیم در این راستا گام برداریم.

غلامی در بخش دیگری از صحبت‌های خود، خاطر نشان کرد: وزارت علوم از جمله مجموعه حوزه معاونت فرهنگی، با تمام وجود و کمبود امکانات تلاش می‌کند زمینه‌های رشد فضایل دینی و الگوهای عترت پیامبر اسلام شکل بگیرد و بتواند قرآن را برای مجموعه دانشگاه‌ها و دانشجویان توسعه دهد تا رشد خلاقیت‌ها در حوزه قرآنی و قرآن پژوهشی در این محیط‌های علمی افزایش پیدا کند.

وزیر علوم همچنین گفت‌: خوشبختانه انجام فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه‌ها و مراکز علمی به صورت داوطلبانه بین دانشجویان صورت می‌گیرد و علاقمندی دانشجویان برای حضور در این برنامه‌ها روز به روز افزایش پیدا می‌کند. به طوری که در سی و سومین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشگاهیان و دانشجویان کشور در 6 بخش و 33 حوزه فعالیت تعریف شده است  و همه دانشجویان می‌توانستند در حوزه‌های مختلف حضور پیدا کنند.

وی در پایان برگزاری جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان کشور را نماد همگرایی در عرصه آموزش عالی توصیف کرد و گفت‌: برگزاری این چنین برنامه‌هایی در بین مراکز مختلف آموزش عالی کشور از جمله پزشکی و غیر پزشکی و حضور دانشجویان از دانشگاه‌های مختلف نوعی همگرایی قوی در این عرصه را شکل داده است و باید برگزاری این نوع برنامه‌ها  در محیط های علمی دانشگاهی رونق بیشتری بگیرد.


http://www.RaheNou.ir/fa/News/45564/ضرورت-رشد-خلاقیت‌های-دانشجویان-در-حوزه‌های-قرآن‌پژوهی
بستن   چاپ