راه ترقی
معرفی کتب کمک آموزشی درجه یک در انتهای کتب جدیدالتالیف
دوشنبه 5 آذر 1397 - 11:06:30 AM
ایسنا
راه ترقی- فریبا کیا در نشست خبری شانزدهمین جشنواره کتاب رشد با بیان اینکه امر ساماندهی منابع آموزشی را بیش از 19 سال است که انجام می دهیم گفت : در این مدت گام‌های خوبی برداشته‌ایم و اکنون بیش از 1024 ناشر به صورت انلاین محصولات خود را جهت ارزیابی برای ما ارسال می‌کنند.

وی افزود: بیش از 30 هزار منابع استاندارد در این مدت معرفی شده و جشنواره رشد مجالی است که آنچه را باید تولیدکننده ها همسو با اهداف تعلیم و تربیت منتشر کنند، معرفی کند.

وی بر ضرورت فرهنگ سازی در اولیاء و جامعه معلمان برای استفاده کتب مطلوب تاکید و اظهار کرد: بخش فرهنگ سازی که امری زمانبر است نقش اصلی را در پیشبرد اهداف ما دارد.

مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش ناصری با بیان اینکه کتب کمک درسی در دوره متوسطه مشروط و محدود قابل استفاده است که اولین شرط استاندارد بودن آن است گفت: کتب به طور غیر اجباری و اختیاری در مدارس قابل توصیه هستند اما تحمیل آن به خانواده ها نباید انجام شود.

 محمد ناصری در نشست خبری شانزدهمین جشنواره کتاب رشد نیز با بیان اینکه کتب کمک درسی بخش کوچکی از کتاب ها و منابع مورد استفاده برای کودکان و نوجوانان هستند گفت: اگر بیش از اندازه به این کتب پروبال بدهیم، میل به خواندن توام با علاقه و یادگیری کاهش می یابد.

وی افزود: وزیر سال گذشته اعلام کرد که کتب کمک درسی در دوره ابتدایی ممنوع است. ما تا قبل از این ممنوعیت کتب کمک درسی مناسب تر را هم معرفی می‌کردیم که از سال گذشته روند بررسی‌های ما نیز متوقف شد و اعلام کردیم که کتب کمک درسی را در دوره ابتدایی نمی‌پذیریم.

ناصری با بیان اینکه اما کتب کمک درسی در دوره متوسطه مشروط و محدود قابل استفاده است که اولین شرط ، استاندارد بودن آن است گفت: کتب به طور غیر اجباری و اختیاری در مدارس قابل توصیه هستند اما تحمیل آن به خانواده ها نباید انجام شود.

مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه نخستین جشنواره در سال 79 برگزار شد اظهار کرد: در سال‌های نخست جشنواره دوسالانه بود اما به منظور تقویت منابع و کتب آموزشی و تربیتی همسو با اهداف تعلیم و تربیت، این جشنواره با قوت بیشتر و بدون وقفه ادامه یافت و دبیرخانه دائمی به صورت مستمر بر کتب رصد می کرد. در همین راستا مصوبه‌ای موسوم به مصوبه 828 تصویب و ابلاغ شد.


 ناصری افزود: این مصوبه برای ساماندهی و هدایت منابع آموزشی و تربیتی تصویب شد و امکان بهره برداری از ظرفیت بخش خصوصی را فراهم کرد.

وی به تدوین راهنماهای مناسب تولید کتب آموزشی و تربیتی اشاره کرد و گفت: مبنا و شاخص‌های لازم در این راهنماها قید شد. این راهنماها محدد بروز رسانی و بازآفرینی شده‌اند که در حشنواره شانزدهم رونمایی می‌شوند.

مدیرکل دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی وزارت آموزش و پرورش افزود: علاوه بر این، شورای سیاست گذاری نیز سالانه تشکیل می‌شود و نمایندگان دستگاه های مربوط در آن حضور دارند. همچنین ما دائم در سال های اخیر کتب مناسب را که حداقل از 100 امتیاز تعیین شده60 امتیاز کسب کرده باشند را در سایت خودمان معرفی می کنیم و کتب درجه یک و دو را در فهرستی منتشر و حداقل یک نسخه به تمام مدارس ارسال می‌کنیم.

وی ادامه داد: کتب درجه یک که امتیاز بالای 95 دارند و معمولا به 10 تا 20 مورد می‌رسند را در انتهای کتب جدیدالتالیف درج می‌کنیم که البته استفاده از آن اختیاری است

http://www.RaheNou.ir/fa/News/47092/معرفی-کتب-کمک-آموزشی-درجه-یک-در-انتهای-کتب-جدیدالتالیف
بستن   چاپ