راه ترقی
امکان عکاسی سه بعدی با دستگاه تولید محققان ایرانی
چهارشنبه 21 آذر 1397 - 8:58:02 AM
ایرنا
راه نو- رشد فزاینده و سریع تجارت الکترونیک، شمار کاربران و علاقمندان به خرید و فروش اینترنتی را افزایش داده است؛ از این رو تولیدکنندگان و صاحبان کسب و کار باید وارد بازار تجارت الکترونیک شوند و برای این امر به ابزار و آلاتی بر پایه فناوری اطلاعات نیاز دارند.
همچنین ارائه تصاویر واضح و قابل درک به صورت فایل های الکترونیک از محصولات برای خریداران ضروری است که بسیاری سایت های فروش خارجی به سوی ارائه تصاویر کامل تر و 360 درجه از محصولات پرداخته اند.
یکی از مجریان این طرح در مورد دلیل طراحی دستگاه یادشده توضیح داد: گروه ما بیش از 15 سال کار طراحی سایت انجام می داد و به دلیل ارتباط با مشتری ها متوجه شدیم به دستگاهی نیاز دارند که بتواند عکسی سه بعدی از محصول ارائه دهد.
فرهاد جدیری افزود: روند تحقیق و توسعه ساخت این دستگاه دو سال به طول انجامید، بعد از آن محصول را ثبت کردیم و دو سال نیز زمان برای تولید انبوه آن گذاشتیم که بیشتر وقت ما صرف تامین سرمایه شد.
وی افزود: این دستگاه، قابلیت عکس گرفتن از یک کالا به صورت خودکار در تمام زوایا و درجه ‌های مختلف را دارد؛ سپس توسط نرم افزار تصویر ویرایش می ‌شود و در نهایت به صورت فایل فشرده یا کدهای اچ تی ام ال روی سرور بارگذاری می شود.
به گفته جدیری این دستگاه با استفاده از یک دوربین موبایل روی سه پایه یا دوربین معمولی دیجیتال و یک نرم افزار به طور خودکار کار می کند و قابلیت منتشر کردن همزمان عکس در پایگاه اطلاع رسانی یا شبکه های مجازی را دارد. اکنون نیز بعد از حدود 2 سال ارائه، بر اساس تحقیقاتی که انجام داده ایم متوجه شدیم ارائه عکس های سه بعدی در سایت هایی که محصولاتی ارائه می کنند می تواند 50 درصد فروش را افزایش دهد.
جدیری افزود: این محصول در شرکت دانش بنیان ماندگار تدبیر ارک ایرانیان تولید شده است که در زمینه نرم افزار، سخت افزار و هوش مصنوعی با حضور سه کارشناس رایانه فعالیت دارد.

***بعد از 7 ماه فقط 5 درصد از وام درخواستی به ما تعلق گرفت
علیرضا جدیری دیگر مجری این طرح نیز در مورد راه تامین سرمایه گذار برای تولید انبوه دستگاه عکاسی سه بعدی گفت: این محصول نمونه خارجی دارد و از نظر قیمت نمونه خارجی حدود 200 میلیون است؛ در حالیکه محصول ما 6میلیون تومان می فروشیم زیرا همه اجزا ایرانی است، حتی اگر سرمایه گذاری شود امکان پایین آوردن قیمت آن بیشتر نیز هست.
وی با انتقاد از حمایت ناکافی از شرکت های دانش بنیان گفت: ما برای تولید انبوه این دستگاه مبلغ 400 میلیون تومان از صندوق نوآوری و شکوفایی وام درخواست کردیم، بعد از مدت زیادی آن را به 100 میلیون تومان و 65 میلیون تومان کاهش دادند و در نهایت مبلغ 24 میلیون تومان به ما وام دادند که به دلیل تغییر در قیمت مواد اولیه کافی نبود.
جدیری ادامه داد: ما به دلیل فعالیت هایی که در حوزه های دیگر از جمله طراحی سایت داشتیم توانستیم این محصول را به صورت انبوه تولید کنیم در غیر اینصورت ممکن نبود.
«ضمن اینکه محصول ما نسبت به نمونه های خارجی این مزیت را دارد که قابل تغییر بر اساس درخواست مشتری است و از طرف دیگر اگر اشکال داشته باشد می تواند با مراجعه به شرکت آن را رفع کنیم».
 این محصول در نمایشگاه اینوتکس 2018 (14 تا 16 تیرماه 97) و ششمین جشنواره و نمایشگاه نوآوری و فناوری ربع رشیدی (10 تا 14 آبان 97) در تبریز ارائه شده است.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/50018/امکان-عکاسی-سه-بعدی-با-دستگاه-تولید-محققان-ایرانی
بستن   چاپ