راه ترقی
اشرف بروجردی: در عرصه مدیریتی نگاه جنسیتی نداشتم
شنبه 1 دی 1397 - 2:29:16 PM
ایسنا
راه ترقی- اشرف بروجردی در پنجمین جلسه نشستهای تخصصی ارائه تجارب زیسته زنان تحت عنوان "شیوه های اعمال مدیریت و تحقق مناسبات اداری در سطح سازمانی و فراسازمانی" درباره نحوه تعامل زنان گفت: زنان باید در جلسات معاونین و مدیران در صدر مجلس بنشینند هرچند ممکن است برخی اینطور بگویند که چه تفاوتی دارد؟، لازم به ذکر است که این موضوع در نگاه دیگران متفاوت است لذا برای اینکه نگاه را اصلاح کنید باید از این شیوه ها استفاده کرد. همچنین باید میزان اطلاعات زنان از مسائل کامل باشد تا بتوانند درباره آن موضوع در جلسات اظهار نظر کنند. همچنین رعایت ادب در بیان مهمترین کاربرد را در اثبات نظریه دارد.


بروجردی افزود: زنان باید در همه جلسات کاری مشارکت داشته باشند، آنها باید بتوانند هم زندگی شخصی و هم زندگی کاری خود را مدیریت کنند چراکه اگر در جلسات شرکت نکنند از قافله بازمی‌مانند.


وی ادامه داد: در دورانی مدیریت کل امور زنان و مشاور وزیری و در مقطعی دیگر معاونت وزیر را در چهار سال دوم دوره اصلاحات برعهده داشته‌ام؛ همچنین از دولت دوازدهم مسئولیت سازمان اسناد و سازمان کتابخانه ملی را کمتر از دو سال است که بر عهده دارم.


رییس اسناد و کتابخانه ملی ایران با اشاره به دوران مشاور وزیر و مدیر کل امور زنان که عبدالله نوری در آن دوران وزارت کشور را برعهده داشتند گفت: در جلسه ای از 28 استان مدیران دعوت شدند و جلسه تودیع و معارفه میان من و خانم زهرا شجاعی صورت گرفت در آن جلسه اینطور بیان کردم که تجربه کار اجرایی قبلی نداشته‌ام که بتوانم کار را به خوبی شروع کنم اما فکر می‌کنم برای عملکرد خود باید از مشکلات و اظهارات زنان استنباط کرد. عمده بحث من در آن جلسه درباره توانمندی، اثرگذاری و اثرمندی زنان بود.


وی یکی از ابزار تثبیت مدیریت به ویژه برای زنان را داشتن رابطه‌ای مفید و منطقی با اصحاب رسانه دانست و افزود: همیشه پاسخ مردان برای انتخاب زنان در عرصه های مدیریتی این بوده که آیا میان زنان شخصی هست که از این توانایی برخوردار باشد؟ لذا زنان باید کار خود را بازتاب دهند؛ آنها باید همه رسانه ها را در اختیار داشته باشند و فکر نکنند که کارشان اثربخش نیست. زمانی که کار بازتاب داده شود خطای آن به چشم خود و جنبه مثبت آن به چشم دیگران می‌آید.


بروجردی درباره تجربه مدیریتی خود نیز گفت: در بعضی از جمع مردان گاهی اوقات شاید بحثهای تندی هم شکل می‌گرفت اما حضور زنان منجر می‌شود که جلسه در حضور زنان جنبه مدیریتی داشته باشد.


وی با اشاره به چهار سال دوران مشاوره وزارت کشور خود بیان کرد: به دلیل اینکه نگاه از سطح ریاست جمهوری تا وزراء این بود که باید به زنان فرصت داده شود با چالش جدی مواجه نبودیم اما در دوران معاونت وزارت کشور شرایط کمی سخت‌تر بود.


او ادامه داد: در زمان دوران معاونت وزیر کشور، دکتر احمدی پور مدیرکل حوزه تقسیمات کشوری را برعهده داشتند؛ ایشان جزو کسانی بودند که در تصمیم‌گیری‌هایشان بسیار قاطع بودند و این موضوع کار را برای برخی استانداری ها سخت می کرد.

رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران با بیان اینکه هرگز در عرصه مدیریت نگاه جنسیتی نداشته‌ام خاطرنشان کرد: "تصمیم" در عرصه مدیریتی بسیار مورد اهمیت است و برای اینکه تصمیمات خوبی بگیریم باید اطلاعات کاملی از حوزه داشته باشیم. زمانی که اطلاعات همه جانبه نباشد ممکن است تصمیم غلطی بگیریم.

به گفته وی لابی کردن و استدلال کردن برای متقاعد کردن مدیر مافوق در میان مردان نسبت به زنان بیشتر به چشم می‌خورد.


رییس اسناد و کتابخانه ملی ایران ادامه داد: با گذشت زمان، دایره عرصه مدیریتی میان زنان به شکل وسیع‌تری مشاهده می‌شود، لذا اگر قصد دارید به حضور موثر زنان کمک کنید به یاد داشته باشید از نیروی زنان برای مشورت گرفتن کمک بگیرید.


به گفته وی، یکی از ایراداتی که در ذهن مردان وجود دارد این است که آنها فکر می‌کنند زنان در عرصه های مدیریتی یکدیگر را می‌زنند در صورتی که این موضوع در میان مردان بیشتر به چشم می‌خورد.


http://www.RaheNou.ir/fa/News/52596/اشرف-بروجردی--در-عرصه-مدیریتی-نگاه-جنسیتی-نداشتم
بستن   چاپ