راه ترقی
استقرار پمپ درون چاهی محققان کشور در 2 میدان نفتی برای بازیافت نفت سنگین
یکشنبه 22 اردیبهشت 1398 - 10:21:06 AM
ایسنا
راه ترقی- حامد گرامی، مجری طرح، تولید پمپ درون چاهی میله‌ای مکشی را از محصولات این شرکت دانست که با حمایت صندوق نوآوری و شکوفایی اجرایی شد و گفت: این محصول دانش‌بنیان برای استخراج نفت از چاه‌هایی که دچار افت تولید شده‌اند، استفاده می‌شود.

وی افزود: این پمپ‌های میله‌ای مکشی جهت بازیافت ثانویه نفت سنگین و نیمه‌سنگین طراحی شده‌اند و با ایجاد مکش در داخل ستون چاه، سبب به وجود آمدن اختلاف فشار شده و نفت را از درون چاه تخلیه می‌کنند.

گرامی با بیان اینکه در حال حاضر در فاز تولید انبوه این محصول هستیم، خاطرنشان کرد: تسهیلاتی که از صندوق نوآوری و شکوفایی دریافت کردیم، مربوط به نمونه‌سازی بود و کار نمونه‌سازی با موفقیت تست شد و هم‌اکنون در فاز تولید انبوه آن هستیم. در این راستا دو پمپ در چاه‌های "اهواز" و "آب تیمور" مستقر شده و در حال ساخت سومین پمپ برای میادین غرب کارون هستیم.

گرامی با بیان اینکه پمپ‌های میله‌ای مکشی خارجی عمدتاً آمریکایی و چینی هستند، خاطر نشان کرد: محصول تولیدشده بر اساس نیاز مشتری طراحی می‌شود؛ چراکه چاه‌های نفت ما برخلاف چاه‌های نفت آمریکا، کانادا و چین، دارای فشار بالا هستند؛ از این محصول دانش‌بنیان ما متناسب با فشار بالای چاه‌های کشور طراحی شده است، در حالی که محصولات قبلی این ویژگی را نداشتند؛ چون بومی کشور مبدا بودند و برای شرایط ایران ساخته نشدند.

این محقق با بیان اینکه خط تولید انبوه شرکت کامل نشده و برای تقویت خط تولید شرکت از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست سرمایه در گردش کرده‌ایم، یادآور شد: ظرفیت خط تولید ما آنقدر نیست که نیاز داخل را تأمین کنیم و بهترین کار در حال حاضر این است که نیاز صددرصد داخل را تأمین کنیم و بعد وارد حوزه صادرات شویم.

وی تأمین کامل نیاز داخل را منوط به نقدینگی شرکت دانست و افزود: در صورت دریافت اخذ تسهیلات مناسب از صندوق نوآوری و شکوفایی می‌توانیم ظرف یک سال آینده نیاز داخل را به صورت صد در صدی تأمین کنیم.

مجری طرح خاطرنشان کرد: برای تقویت خط تولید نیاز به 10 تا 15 میلیارد تومان نقدینگی داریم. البته حجم پروژه‌ها چندین برابر این رقم است، بنابراین می‌توانیم وام را بازپرداخت کنیم. مهمترین درخواست ما این است که صندوق نوآوری و شکوفایی قراردادهای ما با مجموعه وزارت نفت به عنوان یکی از بزرگترین زیرمجموعه‌های دولت را به عنوان ضمانت سرمایه در گردش بپذیرد تا ما کمتر نیاز به تهیه ضمانت‌های ملکی و وجه نقد داشته باشیم و هر چقدر وجه نقد ما آزادتر باشد، بهتر و سریع‌تر می‌توانیم کار را انجام دهیم.


http://www.RaheNou.ir/fa/News/64856/استقرار-پمپ-درون-چاهی-محققان-کشور-در-2-میدان-نفتی-برای-بازیافت-نفت-سنگین
بستن   چاپ