راه ترقی
مدارس مهرماه امسال با بخاری نفتی خداحافظی می کنند
سه شنبه 21 خرداد 1398 - 9:10:49 AM
ایرنا
راه ترقی- سید جواد حسینی، در همایش تجلیل از خیرین مدرسه ساز و نکوداشت رئیس انجمن خیرین مدرسه ساز با حضور محمد باقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه افزود: دولت 2 هزار و 500 میلیارد تومان برای نوسازی مدارس در بودجه امسال اختصاص داده و سازمان برنامه و بودجه قول داده است این مبلغ را به صورت کامل اختصاص دهد.
وی در این مراسم که در محل باغ موزه هنر ایرانی برگزار شد، اظهار داشت: توجه ویژه دولت به مدارس باعث شده که طبق برنامه ریزی ها تا اول مهر مدارس خشتی و گلی به جز در سیستان و بلوچستان به صورت کامل جمع آوری شود. همچنین بخاری‌های نفتی تا اول مهر 98 از تمامی مدارس جمع آوری می شود.
حسینی سپس با پرداختن به اهمیت مدرسه در رشد و توسعه جامعه گفت: امروز جامعه ما، نتیجه فعالیت مدارس در سال های گذشته است. بنابراین آینده کشور هم نتیجه فعالیت هایی است که در حال حاضر در مدارس صورت می گیرد. پس هر چه قدر مدارس باشکوه تر و باکیفیت‌تر ساخته شود، جامعه از استاندارد بهتر و وضعیت مطلوب تری در آینده برخوردار می شود.
وی افزود: مدرسه مکان تحول همه جانبه آینده جامعه است بنابراین همه مسئولان و نهادها باید به مدرسه توجه ویژه ای داشته باشند.
حسینی با اشاره به فعالیت مجمع خیرین مدرسه ساز گفت: فعالیت مجمع خیرین از دهه 70 از مرقد مطهر امام رضا (ع) آغاز شد و تا به امروز بیش از 130 هزار کلاس از ابتدای تاسیس، توسط این مجمع ساخته شده است.
وی افزود: هم اکنون بیش از 30 هزار نفر عضو خیرین مدرسه ساز هستند و با همت آن‌ها سرانه فضای مدارس به 5 و 2 دهم متر افزایش یافته است.

**طرح رتبه بندی فرهنگیان را اجرا خواهیم کرد
حسینی همچنین در جمع خبرنگاران در مورد طرح رتبه بندی معلمان گفت: اعتبار بخش اول و دوم رتبه بندی تامین شده و آن را اجرایی می کنیم. البته این رتبه بندی، اعتبار بیشتری می‌خواهد و ما تمام تلاش خود را برای جذب این اعتبار انجام می دهیم؛ زیرا معتقدیم یکی از عوامل افزایش انگیزه معلمان، اجرای رتبه بندی و سنجش صلاحیت‌های معلمی است.

وی سپس با بیان اینکه یک سوم از مدارس کشور حالت تخریبی دارند و تمام تلاش ها برای رساندن مدارس به استانداردهای لازم انجام می شود، افزود: یک سوم مدارس ما را خیرین مدرسه ساز ساخته اند. تا اول مهر مدارس خشتی و گلی برچیده خواهد شد. اول مهر جشن حذف مدارس خشتی و گلی را می گیریم.

حسینی سپس به اسناد بنیادین در حوزه آموزش و پرورش پرداخت و گفت: کار اصلی مدیریت در نظام تعلیم و تربیت تحول متوازن سند تحول بنیادین است. بیش از 44 درصد سند تحول مبتنی بر خرده نظام راهبری و مدیریت و بیش از 20 درصد آن مبتنی بر خرده نظام منابع انسانی است که جمع آن نشان می‌دهد 64 درصد منابع تحقق سند تحول بنیادین مبتنی بر منابع انسانی است.
وی افزود: ارتقا مدیریت در نظام آموزش و پرورش و ارتقا مدیریت آموزشی و ارتقا منزلت و انگیزش معلمان از جمله مسائلی است که به آن اهتمام داریم.

**خیرین آینده جامعه را می سازند

مهر الله رخشانی مهر رئیس سازمان نوسازی مدارس هم در این برنامه با تجلیل از رئیس جامعه خیرین مدرسه ساز و ذکر یاد سید محمد بطحایی وزیر سابق آموزش و پرورش گفت: تعلیم و تربیت زیربنای رشد و تعالی نعمت ها است و آنچه امروز در مدارس پایه ریزی می شود، حقایق فردای جامعه خواهد بود و خیرین مدرسه ساز علاوه بر پاداش اخروی در پی ریزی جامعه آینده کمک می کنند.

وی افزود: علاوه بر تجلیل از خیرین مدرسه ساز، امروز گرامیداشت حافظی، خیری است که وقتی زندگی او را ورق می زنیم علاوه بر اینکه مدیر بود اما با مردم و برای مردم کار کرد و هیچگاه خود را از مردم جدا نکرد.


**خیرین مدرسه ساز کار تاریخی انجام دادند.

همچنین در ادامه مراسم سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران گفت: این مراسم برای برای بزرگداشت حافظی است که اکنون در بستر بیماری به سر می‌برند.
وی ادامه داد: خیرین مدرسه ساز نیاز به تکریم ندارند و همواره کارهای تاریخی رقم زدند، بیش از 70 درصد اعتبار مورد نیاز مدرسه آسیب دیده یعنی 270 میلیارد تومان در گلریزان ویژه مدارس آسیب دیده جمع آوری شد و این یک کار تاریخی بود.

محمدرضا حافظی در سال 1335 در بروجرد چشم به جهان گشود و با تاسیس انجمن خیرین مدرسه ساز ایران ریاست آن را بر عهده گرفت و با همکاری وزارت آموزش و پرورش و دیگر خیرین به نوسازی و تاسیس مدارس همت گمارد. او چندی است که در بستر بیماری است.

در پایان این مراسم جهت قدردانی، به جمعی از خیرین مدرسه ساز هدایای اهدا شد. همچنین با حضور محمد باقر نوبخت و جمعی از مسئولان از پوستر یادبود و کتاب حافظی رونمایی شد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/66252/مدارس-مهرماه-امسال-با-بخاری-نفتی-خداحافظی-می-کنند
بستن   چاپ