راه ترقی
مکمل پروبیوتیک صنعتی متناسب با عادت خوراکی ایرانیان تولید شد
شنبه 15 تیر 1398 - 12:00:17 PM
آریا
راه ترقی- این مکمل حاوی انواع باکتری‌های مفید و متابولیت‌های اثربخش آن‌ها بوده و برای تولید محصولات غذایی فراسودمند و مفید سلامت بخش نظیر دوغ پروبیوتیک، ماست پروبیوتیک، شکلات سین بیوتیک به‌عنوان ماده اولیه کاربرد دارد.
دکتر بهزاد علاءالدینی مدیرعامل شرکت شمس باوران نور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان آمل در این خصوص گفت: برای هر تن از بچ تولید این محصولات، در فرمولاسیون آن‌ها، استفاده‌شده و محصول استاندارد پروبیوتیک حاصله در هر گرم محصول، دارای حدود 10 میلیون باکتری مفید می‌باشد، که البته تعداد باکتری در گرم محصول، بسته به طراحی که برای مکمل، انجام می‌شود، قابلیت تغییر کاهشی و افزایشی دارد.
وی افزود: کلیه باکتری‌های مفید مورد استفاده در مکمل، بومی کشور بوده و با توجه به شرایط اقلیمی و تغذیه‌ای مردم کشور، کاملاً سازگار و اثربخش می‌باشد.
دکتر علاءالدینی به توان تولید مکمل پروبیوتیک اشاره کرد و گفت: در حال حاضر با توجه به روش فناوری منحصربه‌فردی که این واحد فناور، پس از سال‌ها تحقیق به آن دست‌یافته است، می‌تواند در ماه حدود 2000 واحد مکمل پروبیوتیک تولید کند، که اگر هر واحد مکمل را برای یک‌تن محصول پروبیوتیک در نظر بگیریم، می‌توانیم با این میزان تولید در ماه، 2000 تن محصول غذایی پروبیوتیک را به‌عنوان ماده اولیه، در کارخانجات تأمین کند و در صورت حمایت مناسب برای توسعه آن، قابلیت تولید این مکمل صنعتی، با توجه به دانش موجود، به هر میزانی می‌باشد.
وی از دیگر مزایا این محصول را قیمت کاملاً رقابتی با نمونه‌های خارجی، کیفیت بالا ازلحاظ نوع و تعداد باکتری و متابولیت های اثربخش موجود در مکمل، قابلیت زنده‌مانی بالای باکتری‌های این مکمل در محصولات غذایی فراسودمند در طول مدت‌زمان، نگهداری محصول غذایی تولیدشده، جلوگیری از خروج ارز و حتی دارا بودن زمینه صادرات و ارزآوری آن، پیشگیری‌کننده از انواع بیماری‌ها در کوتاه و درازمدت، بالا بردن سطح سلامت و ایمنی بدن افراد جامعه عنوان کرد و افزود: تا سال 2025 گردش مالی این مکمل‌ها در جهان از 32 میلیارد دلار امروز، به حدود 72 میلیارد دلار خواهد رسید که این رقم نشان‌دهنده، اهمیت رو به رشد مصرف و تجارت این محصولات در دنیا دارد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/69498/مکمل-پروبیوتیک-صنعتی-متناسب-با-عادت-خوراکی-ایرانیان-تولید-شد
بستن   چاپ