راه ترقی
استفاده متناسب از مثلث دانش، ثروت و مديريت، رمز توسعه پايدار است
سه شنبه 7 دي 1395 - 1:52:50 PM
ايرنا
راه نو- داود رشتچيان در مراسم اختتاميه هشتمين جشنواره کارآفريني و توسعه کسب و کار دانشگاه شريف همچنين اظهار کرد: پول هاي سرگردان بسياري در دست مردم است و مديران کارآفرين مي توانند با جمع کردن دانش و ثروت حول مديريت خود در مسير توسعه گام بردارند.
داود رشتچيان افزود: کارآفريني يک ارزش است و اميدوارم کار کردن نيز تبديل به ارزش شود زيرا کشورهاي چين و هند با رشد 14 و 10 درصدي توليد ناخالص ملي در سال هاي گذشته، از طريق کار کردن به اين رشد رسيده اند.

***دانشگاه، بخش خصوصي و دانشجو، زيست بوم کارآفريني و تجاري سازي ايده
رييس مرکز کارآفريني و مرکز رشد شريف نيز در اين آيين گفت: سه بخش در توسعه کسب و کار نقش اساسي دارند؛ دانشگاه ها، سرمايه گذاران بخش خصوصي و دانشجويان که از اجزاي اصلي اين چرخه هستند.
مجيد دهبيدي پور با اشاره به حرکت دانشگاه ها به سمت کاربردي شدن، افزود: بدون آموزش، تحقيق و پژوهش نمي توان موفق بود، تحقيقات پايه اصلي و کليدي توسعه است و بدون آن نمي توان به فضاي توسعه وارد شد.
وي گفت: دانشجويان علاوه بر يادگيري مهارت هاي سخت در دانشگاه، بايد مهارت هاي نرم يا همان مهارت هاي زندگي را نيز در دانشگاه بياموزند زيرا مهارت هاي نرم همچون مذاکره، تفکر خلاق به موفقيت آنان کمک خواهد کرد.
رييس مرکز کارآفريني و مرکز رشد شريف خطاب به مديران دانشگاهي، گفت: بايد هزينه ريسک فعاليت هاي دانشجويان را پايين بياوريم تا جرات ورود به بازار را داشته باشند و در صورت شکست بتوانند دوباره به پا خيزند.
دهبيدي پور خطاب به نمايندگان بخش خصوصي و سرمايه گذاران افزود: دانشگاه شريف به روي بخش خصوصي باز است و از آنان مي خواهيم که به ما کمک کنند زير بدون کمک آنها هيچ اتفاق کارآفريني نمي افتد.
رييس مرکز کارآفريني و مرکز رشد شريف خطاب به دانشجويان نيز گفت: منتظر بخش هاي دولتي نباشيد، روي پاي خود بايستيد و اين پنج نکته را در شروع هرکاري به کار ببنديد.
دهبيدي پور ادامه داد: به تيم سازي اهميت دهيد، حتما از راهنماي خوب کمک بگيريد، توانمندي هاي مهارتي نرم خود را تقويت کنيد، قبل از توليد حتما بازار محصول را مطالعه کنيد و از تامين منابع مالي طرح خود غافل نشويد.

***استفاده از اينترنت با رشد توليد ناخالص ملي رابطه مستقيم دارد
فريدون قاسم زاده به عنوان يک پيشکسوت کارآفريني فناوري اطلاعات و ارتباطات گفت: افزايش هر هشت ميليون کاربر اينترنتي، رشد ناخالص ملي را يک و چهار دهم درصد افزايش مي دهد.
وي با ارائه نمودارهاي شرکت هاي موفق جهاني افزود: سال 2001 در بازارهاي بين المللي بورس نامي از شرکت هاي آي تي نيست اما در عرض 15 سال شرکت هاي فعال در زمينه آي تي جزو بزرگترين و پولدارترين شرکت ها در جدول هستند.
وي با بيان اين که ميزان استفاده از اينترنت رابطه مستقيمي با رشد توليد ناخالص ملي هر کشور دارد، افزود: رشد توليد ناخالص ملي کشورهاي در حال توسعه يک و 67 صدم و کشورهاي توسعه يافته 3 و 8دهم درصد است.
قاسم زاده با بيان اين که انحصاري کردن اينترنت پرسرعت تلفن هاي همراه تصميمي نادرست در کشور در سال هاي گذشته بود، گفت: با برداشتن اين انحصار و در عرض مدتي کوتاه 34 ميليون از 55 ميليون کاربر تلفن هاي همراه به اينترنت دسترسي دارند که ضريب نفوذ جمعيتي اينترنت را به 70 درصد رسانده است.
هشتمين جشنواره کارآفريني و توسعه کسب و کار شريف، رويدادي است که سال 1384 راه اندازي شدو همه ساله در سطح ملي برگزار مي شود.
اين جشنواره در دو بخش شامل ايده‌هاي نوآورانه و طرح کسب و کاردر حوزه‌هاي IT/ICT و فني مهندسي برگزار مي شود.
برگزيدگان از جوايزي همچون جوايز نقدي، تسهيلات ارزان قيمت و امکان استقرار در مرکز رشد دانشگاه صنعتي شريف بهره مند مي شوند و امکان سرمايه گذاري صندوق شريف و ساير سرمايه‌‌گذاران در طرح هاي برگزيده نيز وجود دارد.
اهداف برگزاري VC cup ايجاد فرصت براي صاحبان ايده است تا نسبت به بازار و جنبه‌هاي مالي ايده و طرح خود آشنايي بيشتر پيدا کنند.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/8064/استفاده-متناسب-از-مثلث-دانش،-ثروت-و-مديريت،-رمز-توسعه-پايدار-است
بستن   چاپ