راه ترقی
مراسم جشن ميلاد امام حسن عسکري (ع) درقم با حضور مراجع عظام تقليد
شنبه 18 دي 1395 - 7:54:48 AM
ايرنا
راه نو- در اين مراسم عضو هيات علمي جامعه المصطفي العالميه (ص) با بيان اينکه قدمت و سابقه شکل گيري شيعه به زمان پيامبر اکرم (ص) باز مي گردد، اظهار کرد: پيامبر اکرم (ص) خطاب به حضرت علي (ع) فرمودند تو و شيعيان تو رستگار هستيد.
حجت الاسلام والمسلمين ناصر رفيعي با اشاره به مطلب هاي ناشيانه اي و مغرضانه اي که در برخي از کتاب ها در مورد شيعه نوشته شده و پيدايش آن را به گروه يا قوم خاصي نسبت مي دهند، افزود: کلام شيعه در زبان مبارک پيامبر(ص) جاري و ساري است، و پيروان علي (ع) بعد از رحلت پيامبر به امامت بلافصل اين امام همام معتقد شدند.
استاد حوزه علميه قم افزود: از همان دوران پس از رحلت پيامبر(ص) هجمه ها و شبهه ها عليه شيعه آغاز شد، و سخناني که در کتاب ها و منابع مختلف مانند منهاج السنه اثر ابن تيميه در مورد شيعه بيان شده سست و بي اساس است و امروز همين حرف ها با يک قالب جديد و تازه در شبکه هاي ماهواره اي و فضاي مجازي مورد بحث گذاشته مي شود.
رفيعي همچنين با اشاره به نقش امام حسن عسکري (ع) در حفاظت از مکتب شيعه گفت: آن حضرت از طريق حفظ باورهاي اعتقادي و ارتقاي اخلاقي جامعه و همچنين بيان توصيه ها و تذکرهاي اجتماعي و ايجاد بصيرت سياسي در مردم و تعامل با فرق و گروه هاي ديگر از شيعه مراقبت نمود.
در اين آيين حضرات آيات عظام صافي گلپايگاني، وحيد خراساني، نوري همداني، مکارم شيرازي، حجت الاسلام و المسلمين محمدي گلپايگاني رئيس دفتر رهبر معظم انقلاب و سيد مهدي صادقي استاندار قم حضور داشتند.
اين مراسم به همت دفتر آيت الله صافي گلپايگاني از مراجع عظام تقليد ترتيب يافته بود.
گفتني است، مسجد امام حسن عسکري قم در قرن سوم هجري به فرمان آن امام و توسط نماينده آن حضرت احمد بن اسحاق اشعري ساخته شد
بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به سعي و اهتمام آيت‌الله العظمي سيد محمد رضا گلپايگاني (ره) برخي املاک اطراف مسجد خريداري شده و با تهيه طرح و نقشه‌اي جامع، زمينه توسعه بناي جديد مسجد فراهم آمد. پس از فوت ايشان کلنگ احداث اين بنابه دست آيت‌الله لطف الله صافي گلپايگاني به زمين زده شد، و سرانجام اين مسجد در تاريخ دهم ارديبهشت ماه 94 گشايش يافت.
حضرت حسن بن علي بن محمد ملقب به ابو محمد و معروف به عسکري در سال 232 هجري در مدينه چشم به جهان گشود.
او و پدرش امامين عسکريين ناميده مي شوند زيرا شهر سامرا که در آن ناگزير به زندگي بودند، بيشتر عمر خود را در حصر خانگي به سر بردند.
شهرت اين امام در زمان حياتش بيشتر به اين دليل بود که او داراي فرزندي است که به عنوان منجي آخر الزمان قيام خواهد کرد.
اين امام بزرگوار با نرگس خاتون دختر امپراتوري بيزانس ازدواج کرد، و گفته مي شود نرگس خاتون پيرو توصيه هايي که در رويا به او شده، خودش را به بردگي فروخته تا به همسري امام حسن عسکري (ع ) در بيايد.
امام عسکري (ع) سرانجام روز جمعه هشتم ماه ربيع الاول سال 260 هجري به دستور معتمد خليفه عباسي به شهادت رسيد، و در سامرا در کنار مضجع نوراني پدرش مدفون شد.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/8151/مراسم-جشن-ميلاد-امام-حسن-عسکري-(ع)-درقم-با-حضور-مراجع-عظام-تقليد
بستن   چاپ