راه ترقی
کويت خواهان گفتگو با ايران بر اساس قوانين بين المللي شد
شنبه 13 خرداد 1396 - 12:27:55 PM
آريا
راه نو- شيخ صباح خالد الصباح در کنفرانس خبري خود در نيويورک پس ازتاييد عضويت کويت در شوراي امنيت سازمان ملل گفت: کويت توانست به عضو غير دائم شوراي امنيت در سالهاي 2018 و 2019 برسد. کويت توانست حائز يکصد و هشتاد و هشت راي شود. از اعضاي سازمان ملل از اعتماد به کويت تشکر مي کنيم. اين ميزان راي بر اساس نگاه ميانه رو و متوازن کويت و تاکيد اين کشور بر حل و فصل مسالمت آميز مشکلات و ارائه کمک هاي بشردوستانه به نيازمندان است. ما نماينده برادران عرب و گروه آسيا و اقيانوسيه هستيم. دولت کويت نماينده اين گروه ها در شوراي امنيت در دو سال آينده خواهد بود و تلاش خواهيم کرد همه موضوعات و مشکلات عربي مطرح شود. ما پيش از اين، نماينده سازمان همکاري اسلامي بوديم و موضوعات کشورهاي اسلامي را مطرح مي کرديم. ما بر اين مسئله اصرار داريم که سياست هاي کويت بيانگر خواسته هاي امير کويت از زمان استقلال اين کشور در سال 1961 است.
 وي در پاسخ به اين پرسش که آيا به موضوعات و بحران هاي منطقه خاورميانه(غرب آسيا) نظير سوريه، عراق و فلسطين در نشست شوراي امنيت اولويت خواهيد داد،گفت: شکي در اين نيست که اين موضوعات از اولويت هاي کويت و گروه عربي است. مسئله فلسطين در راس همه اقدامات ما در شوراي امنيت خواهد بود. در منطقه ما بحران هاي متعددي وجود دارد و نقش ما ايجاب مي کند که نهايت تلاش خود را در همکاري با اعضاي شوراي امنيت براي تدوين راه حل هاي مسالمت آميز براي اين بحران ها داشته باشيم و کمک هاي بشردوستانه خود را در اختيار نيازمندان قرار دهيم.
 وي در پاسخ به اين پرسش که آيا موضوع ايران را در شوراي امنيت دنبال مي کنيد،گفت: ايران کشور همسايه ماست و ما بر اين مسئله اصرار داريم که ايران به توافقي که با گروه پنج به علاوه يک داشته است، پايبند باشد. خواسته ما اين است که ايران همه بندهاي اين توافق را اجرا کند. ما خواهان شرايط و فضاي مناسب و خوب براي گفتگو ميان ايران و کشورهاي عضو شوراي همکاري بر اساس قوانين بين المللي هستيم تا همه موضوعات اختلافي بحث و بررسي شود.
وي در پاسخ به اين پرسش که موضوع گروه هاي تروريستي و از بين بردن منابع مالي اين گروه ها در شوراي امنيت مطرح است، آيا کويت به دنبال راهکاري هاي مشخصي در اين زمينه است،گفت: اين مسئله از اهميت زيادي برخوردار است. ما بر خشکاندن منابع مالي گروه هاي تروريستي تاکيد داريم. ادامه حمايت مالي از اين گروه ها باعث ويران شدن جوامع و ملت هاي ما مي شود. همه ما مسئول هستيم تا اصول درستي را براي از بين بردن منابع مالي گروه هاي تروريستي پي ريزي کنيم. مبارزه با گروه هاي تروريستي از موضوعات اصلي در شوراي امنيت است و ما در اين زمينه تلاش مي کنيم تا راهبرد کاملي را تدوين کنيم.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/9207/کويت-خواهان-گفتگو-با-ايران-بر-اساس-قوانين-بين-المللي-شد
بستن   چاپ