راه ترقی
اجراي طرح «حمايت رستوران داران از محرومان پايتخت»/ توزيع روزانه 2900 پرس غذا
يکشنبه 21 خرداد 1396 - 1:43:35 PM
آريا
راه نو- رضا قديمي ضمن اعلام اين خبر اظهار کرد: در سال هاي اخير رستوران گردي به يکي از تفريحات طبقات متوسط و بالا تبديل شده است و مردم ترجيح مي دهند تا مراسم خود را اعم از شادي و سوگواري در رستوران ها، تالارها و هتل ها برگزار کنند. با اين وجود متاسفانه الگوي مشخصي براي جمع آوري مواد غذايي در اين اماکن وجود ندارد و بررسي ها نشان مي دهد که حجم دورريزها بالاست. به عنوان نمونه، بسياري از رستوران هاي معروف که با برند مشخص شناخته مي شوند، به دليل حفظ کيفيت محصول، در پايان روز حجم غذاهايي که در طول روز پخته شده و دست نخورده مانده را به طور کلي دور مي ريزند.
وي گفت: به عنوان سازمان خدمات اجتماعي بر خود واجب دانستيم تا در حوزه فرهنگ سازي و تغيير سبک زندگي مردم براي حمايت از محرومان وارد عمل شويم. در همين راستا همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان طرح حمايت از محرومان با همکاري رستوران ها را آغاز کرديم و قرار است طرح تا پايان سال ادامه پيدا يابد.
مدير عامل سازمان خدمات اجتماعي شهرداري تهران با بيان اينکه طي هفته هاي گذشته 45 نفر از نيروهاي شهرداري به منظور معرفي طرح به 983 رستوران مراجعه کرده اند، عنوان کرد: تا به امروز 681 رستوران براي همکاري در طرح مذکور اعلام آمادگي کرده اند. اين همکاري در شکل هاي مختلفي همچون اهداي غذاهاي دست نخورده به محرومان انجام مي شود. ضمن اينکه بسياري از رستوران ها از مشتريان در خواست مي کنند تا در صورت تمايل به ازاي خريد هر پرس غذا، يک پرس غذا براي محرومان خريداري کنند. در برخي از رستوران ها هم همکاران ما با نصب پوستر و توزيع بروشور از شهروندان خواسته اند تا در صورت تمايل بخشي از غذايي که فکر مي کنند استفاده نمي شود را قبل از آن که دست خورده شود جدا کنند تا به دست محرومان برسد.
قديمي بيان کرد: در تالارها و هتل ها هم تلاش کرديم تا با هماهنگي سفارش دهنده غذا اين امکان را فراهم آوريم تا باقي مانده غذاي جشن ها و مهماني ها بسته بندي و به محرومان اهدا شود.
وي با اشاره به نقش شهرداري تهران در توزيع غذاهاي اهدايي تصريح کرد: در صورت تماس صاحب رستوران و تالار با سازمان خدمات اجتماعي، همکاران ما بلافاصله به محل اعزام و با تحويل گرفتن غذا اقدامات لازم براي توزيع آن ها در بين نيازمندان را انجام مي دهند.
به گفته مديرعامل سازمان خدمات اجتماعي از ابتداي طرح تا به امروز، روزانه 2900 پرس غذا و 18 هزار و 349 کيلو حليم و آش از سوي رستوران ها و تالارها به محرومان اهدا شده است.
قديمي با يادآوري راه هاي ارتباط تمامي شهروندان با سازمان خدمات اجتماعي به منظور اهداي غذا به محرومان گفت: همچون سال هاي گذشته شهروندان با شماره گيري سامانه 4379 مي توانند مشارکت خود را در طرح حمايت از محرومان ثبت کنند. علاوه بر اين، با فعال سازي ربات تلگرامي mehrabooniha_bot@ شهروندان مي توانند از کم و کيف طرح ها آگاهي پيدا کنند.
وي اظهار کرد: بر اساس برنامه ريزي هاي صورت گرفته، تمامي غذاهايي که از سوي شهروندان، رستوران ها و تالارها جمع آوري مي شود در ميان 12 هزار فرد آسيب ديده که در مراکز اقامتي شهرداري حضور دارند و 12 هزار خانواده کم تواني که در کلوني هاي آسيب خيز شهر تهران زندگي مي کنند، توزيع مي شود.
مديرعامل سازمان خدمات اجتماعي شهرداري تهران در پايان از توزيع 3هزار و 576 سبد کالا و ارزاق اهدايي از سوي مجمع خيرين در مناطق و محلات پايتخت خبر داد و گفت: اين بسته هاي غذايي تا پايان ماه رمضان در قالب غذاي سحر و افطار از سوي خيرين مناطق در ميان نيازمندان توزيع مي شود.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/9259/اجراي-طرح-«حمايت-رستوران-داران-از-محرومان-پايتخت»--توزيع-روزانه-2900-پرس-غذا
بستن   چاپ