راه ترقی
آمريکا، عربستان و رژيم صهيونيستي حمله تروريستي تهران را سازماندهي کردند/ بحران قطر - عربستان ساختگي است
يکشنبه 28 خرداد 1396 - 2:53:37 PM
آريا
راه نو- دکتر حسن هاني زاده، تحليلگر مسائل خاورميانه در گفتگو با خبرنگار سياست خارجي آريا در تحليل خود از حمله تروريستي داعش در تهران گفت: عمليات تروريستي در يک اتاق عمليات مشترک با حضور افسران استغفارات عربستان، موساد و سازمان سيا مدت ها پيش شکل گرفته و هدف آن ضربه زدن به امنيت ايران بود. عربستان از مدت ها پيش به شدت به دنبال انجام چنين عمليات گسترده بوده است و شايد با مشارکت  موساد و سازمان سيا براي عمليات گسترده تري برنامه ريزي کرده بود که هوشياري ملت ايران و نهادهاي امنيتي مانع از انجام آن شد. با توجه به بحران پيش آمده ميان قطر، عربستان و برخي کشورهاي عرب حوزه خليج فارس، نگاه ملت ها به ويژه ايران به اين بحران بود و همه مسئولان کشورمان به دنبال رصد بحران قطر وعربستان بودند و شايد اين نوع تلقي از سوي عربستان موجب شد که به عوامل خود فرمان حمله به تهران را صادر کنند و اين عمليات صورت گيرد. اگرچه عملياتي نبود که بتواند در امنيت ايران تهديدي ايجاد کند اما به هر حال عربستان قصد داشت که ثابت کند که مي تواند به ايران نفوذ کند. اظهارات وزير دفاع رژيم عربستان که گفته بود بحران را به داخل ايران مي کشانيم و اظهارات عادل الجبير در خصوص ضرورت مقابله با ايران همه يک برنامه ريزي از پيش تعيين شده بوده است و سفر ترامپ به رياض موجب شد عربستان با استفاده از کمک مستقيم آمريکا و اسرائيل بتواند عوامل خود را به داخل ايران نفوذ دهد. عامل اصلي اين عمليات آمريکا، عربستان و رژيم صهيونيستي بود که از فضاي موجود منطقه استفاده و توانستند اين عمليات را عليه ايران سازماندهي کنند.
وي در ادامه افزود: آمريکا و شخص ترامپ ثابت کرد براي مبارزه با پديده تروريسم و امنيت جهاني کوچکترين اهميتي قائل نيست. ترامپ ثابت کرد در کنار بدترين رژيم هاي منطقه اي مانند عربستان و اسرائيل و حتي گروهک هاي تروريستي قرار دارد. حوادث اخير منطقه و کمک هاي مستقيم آمريکا به داعش در سوريه و عراق و همسويي ميان اسرائيل، عربستان، آمريکا ، داعش ، جبهه النصره و جيش الاسلام ثابت مي کند که پشت اين گروهک هاي تروريستي آمريکا، اسرائيل و عربستان قرار دارد. آمريکا به عنوان بزرگترين حامي تروريست از رياض خواسته است تمام هزينه هاي اين گروهک ها را تامين کند و عربستان به دستور آمريکا تاکنون 36 ميليارد دلار کمک مالي در اختيار گروهک هاي تروريستي سوريه قرار داده و حتي در مشارکت داعش در عراق، عربستان و آمريکا اسرائيل نقش داشتند. لذا اين بحران ها ادامه خواهد داشت و در آينده هم شاهد تحولات خيلي مهمي در منطقه خواهيم بود از جمله مسئله همه پرسي استقلال کردستان از عراق که در سوم مهر ماه آينده برگزار خواهد شد که اقليم کردستان هم ممکن است با استفاده از فضاي جامعه جهاني و منطقه اي اعلام استقلال کند و اين مسئله کاملا جدي براي منطقه است. لذا اين بحران ها برخي واقعي و برخي ساختگي است. بحران هاي ساختگي مانند بحران عربستان و قطر است و تا مدتي افکار عمومي را به خود مشغول خواهد کرد و هر گاه آمريکا اراده کند بلافاصله اين بحران را مهار خواهد کرد. در خصوص داعش و گروهک هاي تروريستي از آنجايي که آمريکا و برخي کشورهاي غربي اراده اي براي مبارزه با تروريسم ندارند لذا اين وضعيت همچنان ادامه خواهد داشت.
اين کارشناس در خصوص پيامدهاي حمله تروريسي داعش در تهران گفت: حوادثي که پيش آمد و عمليات تروريستي در تهران موجب خواهد شد برخي کشورهاي محور مقاومت براي مقابله با داعش جدي تر عمل کنند. کشورهاي روسيه، ايران، عراق ، سوريه و حزب الله به شدت به دنبال آن هستند که گروهک هاي تروريستي را در عراق و سوريه ريشه کن کنند تا امنيت به منطقه بازگردد. به همين دليل عمليات اخير تهران عزم ايران را براي مقابله جدي تر با گروهک هاي تروريستي در سوريه مصمم تر مي کند لذا شاهد هماهنگي بيشتري ميان روسيه، ايران، عراق و سوريه براي سرکوب گروهک هاي تروريستي خواهيم بود.
هاني زاده در خصوص آينده روابط ايران و عربستان نيز گفت: پس از حمله تروريستي مناسبات ايران و عربستان همچنان ناپايدار و براي مدت هاي طولاني روابط دو کشور تيره خواهد بود اما نزديک شدن قطر به ايران مي تواند در تضعيف و انزواي عربستان کاملا موثر باشد. ايران بايد از فضاي ايجاد شده به طور غير مستقيم استفاده کند و قطر را در مقابل عربستان، بحرين ، امارات تقويت نمايد. لذا به نظر مي رسد بايد در شوراي همکاري خليج فارس شکاف ايجاد شود تا عربستان نتواند سياست هاي خود را به کشورهاي عضو شوراي همکاري خليج فارس تحميل کند. همچنين آمريکايي ها با بستن قرارداد 500 ميليارد دلاري فروش اسلحه به عربستان، يک توازني را به نفع کشورهاي غير همسو با محور مقاومت ايجاد مي کنند. فروش سلاح به رژيم ناپايداري مانند عربستان و امکان دسترسي تروريست هاي وهابي به اين سلاح هاي پيشرفته مي تواند براي امنيت منطقه و جهان بسيار خطرناک باشد. نبايد فراموش کرد عاملين حادثه 11 سپتامبر 2001 از اتباع سعودي بودند. اگر جامعه جهاني بخواهد با تروريست مبارزه جدي کند ابتدا بايد به تغيير ساختار عربستان و سپردن حاکميت عربستان به دست افراد عاقل و صاحب انديشه کمک کند و بدون تغيير ساختاري در عربستان تروريست تمام جهان را فرا خواهد گرفت و آينده خطرناکي براي جهان پيش بيني مي شود لذا نبايد با داعش و جبهه النصره صرفا مبارزه کرد و ابتدا بايد کانون اين تروريست وهابي-تکفيري را ريشه کن نمود.

http://www.RaheNou.ir/fa/News/9314/آمريکا،-عربستان-و-رژيم-صهيونيستي-حمله-تروريستي-تهران-را-سازماندهي-کردند--بحران-قطر---عربستان-ساختگي-است
بستن   چاپ