محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هاروی خط کسب و کارها

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

98 دقیقه چالش درباره سریال های شبکه 3

10 ستاره برتر سال 2020 به انتخاب سایت IMDB

انصراف محسن تنابنده از «زخم کاری» محمدحسین مهدویان

کرونا جان هنرپیشه سرشناس روسی را گرفت

اسدالله 75 ساله: خوشم نمی آید به مشکلات فکر کنم

8 فیلم برتر برادران کوئن که هر عاشق سینمایی باید تماشا کند

دیدار محمود کریمی با جوان بیماری که آرزوی زیارت کربلا را دارد

نیکی کریمی: سیاسی نیستم اما از رفتن ترامپ خوشحالم!

ویدئویی دیده نشده از شیوه انتخاب «شهبازی» توسط ایرج طهماسب و حمید جبلی

بازیگران به سریال «از سرنوشت» کمک کردند یا پولشویی؟

چهره ها/ مثبت اندیشی به سبک روشنک عجمیان

بازیگر «وارش» در پی اجرای «خاموشی دریا»

رکورد دست‌نیافتنی ایتالیا در اسکار

چهره ها/ غواصی بازیگر گذر از رنج ها

چهره ها/ توصیه های فاطمه گودرزی به همکار جوانش

چهره ها/ ژست عاشقانه شیلا خداداد

اعلام بودجه صداوسیما و طرح چند پرسش

صبح پاییزی با آهنگ «پای ثابتم» از محسن ابراهیم زاده

اجرای آهنگ «باد گناهکار» از گروه دنگ شو

چرا خشایار اعتمادی از موسیقی خداحافظی کرد؟

آهنگ جدید و شاد علی خدابنده و نظر خواهی اش درباره نام آهنگ

پست جدید امیر مقاره برای اهالی ماکان بند

قطعه «نقاب» با صدای علی زندوکیلی در «آقازاده» رونمایی می شود

کوروش یغمایی؛ از نسل رشک ‌برانگیز در حال انقراض

امیر تاجیک از تولید دو آهنگ جدید خبر داد

آهنگ جدید/ موزیک «چهار قدم» کار جدیدی از رضا شیری

بازیگوشی پسر بچه مهابادی دردسر ساز شد

دستگیری 3 خانم دکتر قلابی در تهران

لحظه خفت گیری و کتک زدن یک زن تنها در خیابان

جریمه‌ محدودیت‌های کرونایی بخشیده شد!

دختر مدل اینستاگرامی طعمه پسر جوان شد

این کسب و کارهای تهران نارنجی از شنبه هم بسته می‌مانند!

12 ساعت ترس و وحشت در دخمه آدم ربایان؛ مرد میبدی آزاد شد

قربانی اسیدپاشی از حق خود گذشت

غرب اهواز غرق در آب!

توده‌های ملخ صحرایی وارد استان بوشهر شد

جابجایی بیمار و تردد در بیمارستان بندر امام خوزستان با قایق!

آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور

واکسن کرونای خارجی وارد کشور شده است؟

جزئیات محدودیت‌های کرونایی هفته آینده در تهران اعلام شد

باران در جاده‌های 10 استان کشور

امکان تشخیص هوشمند نوعی بیماری شبکیه در مبتلایان به دیابت

نگاهی به برترین دانشگاه‌های تحقیقاتی دنیا

دما در خوشه‌های کهکشانی عظیم چقدر است؟

از انتشار سمفونی کیهان تا شباهت زندگی انسان و زنبور

با «خوشی‌ها و روزها»ی مارسل پروست

غلط ننویسیم؛ کَنْکاش یا کَنکاج؟

صوت/ مثنوی خوانی- قسمت پنجاه و هفتم- عقل وعشق های مذموم در نزد مولوی

شاعرانه/ شهدا خورشیدند