محصولات مایکروسافت در ایران اوریجینال عرضه می‌شود

بررسی نقش مخرب سیستم‌های عامل کرک‌شده در امنیت، سرعت و پایداری رایانه‌هاروی خط کسب و کارها

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیراصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولید‌کننده و هزینه‌های نگه‌داری(Maintenance) بالاست. این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌ها می‌تواند هزینه‌ای بیش‌تر از تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند.

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن بی فایده است.

نمونه این موضوع آلوده‌شدن گسترده سیستم‌های سازمانی و شخصی در ایران به ویروس باجگیر در سال 2017 باوجود استفاده از نرم‌افزار‌های امنیتی (آنتی ویروس)‌های معتبر و به‌روز است. این نوع ویروس از حفره‌ای در سیستم عامل برای نفوذ استفاده می‌کند که تنها با به‌روزرسانی ویندوز رفع می‌شود.

نباید از یاد برد که هر نرم‌افزار رایانه طبق منطق مشخصی بر اساس سیستم عاملی که روی آن نصب شده است، اجرا می‌شود و زمانی که سیستم عامل کاربر نواقص و ایرادهای امنیتی داشته باشد، نرم‌افزار امنیتی کاربرد چندانی ندارد.

افرادی که وقت و انرژی زیادی را صرف تولید فایل‌های Crack و از بین بردن محدودیت‌های نرمافزارها و سیستم‌های عامل‌ به طور رایگان می‌کنند، قطعاً با دلیل مشخص و حساب‌شده‌ای به این کار اقدام کرده‌اند.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرور ها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، نبود آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیر اصلی و نبود زیرساخت فرهنگی برای پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack‌شده و نسخه‌های غیراصلی استفاده کنند.

از آنجایی که ویندوزهای غیراصلی دارای ایرادها و نواقص زیادی هستند و توسط مایکروسافت به‌روزرسانی نمی‌شوند در صورت وقوع مشکل تنها راه‌حل نصب مجدد ویندوز و پذیرش خطر از دست‌دادن بخشی از فایل‌هاست که این امر برای کاربر علاوه بر ازدست‌دادن بخشی از اطلاعات، موجب می‌شود که  زمان زیادی را نیز از دست دهد. این مورد در ابعاد یک سازمان می‌تواند موجب آسیب‌ها و اتلاف زمان گسترده‌تری شود.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند. دلیل این مسئله عدم آشنایی خریداران سازمانی و شخصی با نحوه استعلام لایسنس (نسخه اصلی) خریداری‌شده از شرکت تولید‌کننده (و نه فروشنده) به طور مستقیم است.

شرکت رایان نت سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اصلی مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه مفتخر به ارائه تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت به صورت مستقیم، بدون واسطه و با شرایط تحویل آنی است.

گفتنی است لایسنس‌ها مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند. هم‌چنین هر گونه پشتیبانی ارائه‌شده توسط مایکروسافت مانند امکان آپگرید که به خریداران دیگر ارائه می‌شود به دارندگان لایسنس‌های خریداری‌شده از این شرکت نیز توسط مایکروسافت ارائه می‌شود.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت در ایران برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آن‌لاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

افراد فاقد بیمه به همراه روستائیان و عشایر تحت پوشش بیمه سلامت قرار می‌گیرند

توییتر پیام‌های توهین‌آمیز را فیلتر خواهد کرد

نسل بعدی APUهای AMD با نام Renoir و معماری Zen 2 از راه می‌رسد

پردازنده‌ی 18 هسته‌ای Cascade Lake-X اینتل در گیک‌بنچ مشاهده شد

یک بام و دو هوای عرضه سهام سرخابی‌ها در فرابورس

دستورالعمل جدید گمرک برای تسریع تشریفات گمرکی کالاهای اساسی

سایپا محصولات رنو، برلیانس و آریو را تحویل نخواهد داد

هرآنچه باید درباره حسگر اثرانگشت بدانید؛ قسمت سوم و پایانی

امکان جدید گوگل اسیستنت: ارسال یادآور برای خانواده و دوستان

فریم 72: از گفت‌وگو درباره فاز چهارم و پنجم دنیای سینمایی مارول تا رده‌بندی پنج فیلم برتر مارول

بوش نمایشگر سه‌بعدی پشت فرمان خودرو تولید خواهد کرد

لاجیتک دو کیبورد جدید مخصوص گیمینگ رونمایی کرد

معرفی تتر از زبان کوین نیک

مشخصات گوشی‌های گلکسی M31،M21 و M41 فاش شد

گوگل کاهش دوره مجوزهای HTTPS به یک سال را پیشنهاد داد

اردکانیان: رکورد صادرات، تولید و صرفه‌جویی در مصرف برق شکسته شد

گزارش نهایی بازار پردازنده‌ها در فصل دوم 2019؛ آرامش قبل‌ از طوفان 7 نانومتری‌ها

اپ استریم بازی PlayGalaxy Link سامسونگ ماه سپتامبر عرضه می‌شود

زوم کست ویژه Avengers: Endgame؛ پایان بازی همان پایان‌بندی عظیمی بود که انتظارش را می‌کشیدیم؟

IBM در سال 2018 بیشترین تعداد پتنت را ثبت کرده است

افزونه جدید کروم رمزهای عبور لورفته را تشخیص می‌دهد

دریکو GTE معرفی شد؛ ابرخودرو برقی با گشتاور 8800 نیوتن‌متر

پازل: نظافت بهینه

اپل ادعا می‌کند که 2/4 میلیون شغل در آمریکا ایجاد کرده است

پردازنده گرافیکی PS5 از کارت گرافیک RTX 2070 Super قوی‌تر خواهد بود

لنوو با افزایش سهم بازار کامپیوترهای شخصی درآمد خود را به 12/5 میلیارد دلار رساند

با تبلت نارتب مدل NT821 New مخصوص کودک و نوجوان آشنا شوید

واقعیت مجازی ترس از پرواز را از بین می‌برد

مایکروسافت کاهش سرعت پردازنده در سرفیس پرو 6 و سرفیس بوک 2 را تأیید کرد

اینستاگرام ابزار جدیدی برای گزارش اخبار جعلی اضافه می‌‌‌کند

مشخصات فنی و قیمت احتمالی وانت جک T8 در ایران

ادامه تأثیر کاهش ماینینگ بر درآمدهای انویدیا در سه‌ماهه دوم سال مالی 2020

فضای کار اشتراکی باعث احساس تعلق جمعی می‌شود

واقعیت مجازی امکان تمرین اخراج کارمندان را فراهم می‌کند

آمازون کالاهای به‌فروش‌نرفته را به خیریه اهدا خواهد کرد

اپل واچ سری 5 با نمایشگر اولد و بدنه تیتانیومی معرفی می‌شود

اپل به سرقت تکنولوژی دوربین‌های دوگانه‌ی آیفون متهم شد

امکان مشاهده دمای پردازنده گرافیکی به ویندوز 10 اضافه خواهد شد

رندرهای نوکیا 7.2 با دوربین دایره‌‌ای‌شکل و بدنه‌ باریک دیده شد

دعوت وزیر برق افغانستان از بخش خصوصی ایران دعوت وزیر برق افغانستان از بخش خصوصی ایران

نظام توزیع اصلاح می‌شود

گزارش مالی سه‌ماهه دوم HTC از تداوم وضعیت بحرانی آن خبر می‌دهد

آثار برگزیده مسابقه عکاسی با پهپاد Skypixel معرفی شدند

چند مدیر سابق و فعلی مایکروسافت تیم فوتبال شهر سیاتل را خریدند

استفاده از شارژر سریع 45 واتی گلکسی نوت 10 پلاس برای همه کاربران ممکن نیست

عمر سفرهای ارزان قیمت به پایان رسیده است

تلفیق عکس های ماهواره‌ای برای ساخت یک انیمیشن مفهومی

حقوق مهندسان نرم افزار مایکروسافت چقدر است؟

گوگل به دنبال قهرمانی فوتبال جهان با هوش مصنوعی است

10 واژه‌ای که معنای متفاوتی برای فیزیکدان‌ها دارند (بخش دوم)