ویژه گوشی‌های هوشمند و روترهای وای‌فای خانگی

رونمایی هوآوی از اولین تراشه‌‌های Wi-Fi 6+ جهانروی خط کسب و کارها

رونمایی هوآوی از اولین تراشه‌‌های Wi-Fi 6+ جهان

هوآوی مدتی پیش از اولین چیپ‌‌های Wi-Fi 6+ جهان برای استفاده در گوشی‌های هوشمند و روترهای وای‌فای خانگی رونمایی کرد.

Wi-Fi 6 به عنوان استانداردی جدید برای فناوری ارتباطی وای‌فای، در سال ۲۰۱۹ میلادی رونمایی شد. این استاندارد با قابلیت‌های جدیدش دست‌یابی به ارتباطی با سرعت بالاتر را تضمین خواهد کرد. علاوه بر این، بهبود عملکرد باتری برای دستگاه‌هایی که از این قابلیت ارتباطی نوین استفاده می‌کنند، یکی دیگر از مزایای Wi-Fi 6 است.

این استاندارد جدید امکان به اشتراک‌گذاری کانال‌های ارتباطی را در محیط‌هایی که از لحاظ میزان ارتباطات، تراکم بالایی داشته و کاربران زیادی از شبکه ارتباطی بی‌سیم استفاده می‌کنند، فراهم می‌کند. این ویژگی به بهبود بهره‌وری شبکه و کاهش تاخیر برای ترافیک دریافتی و ارسالی کمک می‌کند.

اکنون هوآوی اولین راهکارهای برپایه Wi-Fi 6+ را جهت بهبود عملکرد ارتباطی برای گوشی‌های هوشمند و اینترنت خانگی معرفی کرده است.

این نوآوری هوآوی در قالب دو چیپ‌ جدید Kirin W650 برای گوشی‌های هوشمند و Gigahome 650 برای روترهای وای‌فای خانگی عرضه شده است.

تراشه Kirin W650

Kirin W650 که به طور خاص برای استفاده در گوشی‌های هوشمند طراحی شده از پهنای باند فرکانسی تا ۱۶۰ مگاهرتز و سرعت حداکثری 2.4Gbit/s پشتیبانی می‌کند. این سرعت، دو برابر استانداردهای فعلی این حوزه است.

این چیپ‌ از فناوری با عنوان Dynamic Narrow Bandwidth استفاده می‌کند که با تنظیم پهنای باند در محیط‌هایی با سیگنال‌ وای‌فای ضعیف، عملکرد را بهبود می‌دهد.

دستگاه‌هایی که به این فناوری جدید مجهز شده‌اند در مقایسه با آنچه در بازار موجود است می‌توانند سیگنال‌ها را از موانع و دیوارهای بیشتری عبور دهند. این چیپ‌ها با کاهش تاخیر تا ۵۰ درصد، امکان استفاده کاربر از اینترنت وای‌فای را در مواردی نظیر بازی آنلاین چندنفره یا استفاده از راهکارهای آموزش بر بستر اینترنت، لذت‌بخش‌تر خواهند کرد.

Kirin W650 با استفاده از فناوری با کیفیت بلوتوث به نام BT-UHD امکان انتقال فایل‌ها را با سرعتی تا سه برابر بیشتر از نسخه‌های استاندارد بلوتوث فراهم می‌کند. پشتیبانی از صدای با کیفیت بالای بدون افت و انتقال سریع محتوا از گوشی‌های هوشمند و در نهایت به روزرسانی نرم‌افزاری سریع از طریق اینترنت (OTA) از دیگر مزایایی است که تاثیر چشم‌گیری بر تجربه کاربران در استفاده از گوشی‌های هوشمند دارد.

چیپ یادشده با سیستم مسیریابی ماهواره‌ای جهانی (GNSS) با کامل‌ترین پوشش ماهواره‌ای ممکن تا به امروز سازگار است. سیستمی که مکان‌یابی حرکتی لحظه‌ای (RTK) را ممکن ساخته تا موقعیت کاربر با دقتی بالا و خطایی کم‌تر از چند متر محاسبه شود.

تراشه GigaHome 650

چیپ‌ GigaHome 650 مخصوص روترهای خانگی بوده و راهکاری ارتباطی مخصوص طیف گسترده‌ای از دستگاه‌های متصل به شبکه است. معماری اصلی این چیپ را تراشه PLC‌ و تراشه CPU تشکیل می‌دهد.

تراشه Wi-Fi از سرعتی تا 3Gbit/s در پهنای باند فرکانسی حداکثر ۱۶۰ مگاهرتز از طریق دو آنتن پشتیبانی می‌کند. این چیپ‌ست با استفاده از الگوریتم‌های 5G هوآوی، از مشخصه‌هایی مانند جلوگیری از تداخل و امکان استفاده چند کاربره پشتیبانی می‌کند. علاوه بر این، پشتیبانی دو بانده از 2G و 5G در تراشه‌ای واحد، قابل توجه است.

GigaHome 650 از پردازنده‌ای با چهار هسته پردازشی Cortex-A53 با فرکانس ۱.۴ گیگاهرتز استفاده می‌کند. واحد کاهش بار وای‌فای امکان استفاده از عملکرد محاسباتی سطح بالا را برای استفاده‌های مختلف فراهم کرده و دسترسی به پهنای باند حداکثری 3 Gbit/s تضمین شده است.

هوآوی اعلام کرده GigaHome 650 با استانداردهای امنیتی سطح بالا، مهر تایید فناوری TrustZone را در کارنامه دارد و در این باره می‌گوید: «راهکارهای ارائه شده قابلیت‌های ارتباطی وای‌فای را به سطح استاندارد بالاتری رساندند و پوشش اینترنت وای‌فای را برای تماس از طریق اینترنت، اجرای آنلاین بازی‌های ویدئویی، استریم ویدئو، آموزش آنلاین و حتی انجام وظایف کاری از منزل را امکان‌پذیر می‌کنند.»

بنابر اعلام هوآوی، Kirin 650 و GigaHome 650 به زودی در گوشی‌های هوشمند، روترها و دیگر دستگاه‌های ارتباطی استفاده خواهند شد.

بر اساس گزارش موسسه تحقیقاتی Dell'Oro، محصولات هوآوی با استاندارد Wi-Fi 6 باعث شده‌اند این شرکت با به دست آوردن سهم ۴۹.۷ درصدی، پیشتاز بازار در این حوزه شود. در ابعاد جهانی (به جز آمریکای شمالی) این شرکت موفق شده سهم قابل توجه ۳۹ درصدی را از بازار بین‌المللی به خود اختصاص دهد. این گزارش، بازه زمانی سه ماهه سوم سال ۲۰۱۸ میلادی تا پایان سال ۲۰۱۹ میلادی را پوشش می‌دهد.

هوآوی اولین شرکتی است که محصولاتی با استاندارد Wi-Fi 6 را در سال ۲۰۱۹ میلادی یعنی زمانی که این استاندارد به طور رسمی معرفی شد، به بازار عرضه کرد. این شرکت با حق ثبت اختراع‌ها و طرح‌هایی که بر پایه استاندارد 802.11ax ارائه کرده، پیشتاز رقابت است. هوآوی ۱۶۳ طرح در این بخش ثبت کرده که ۱۵ درصد مجموع طرح‌های پیشنهادی در این بخش را تشکیل می‌دهد.

ارسال محموله کمک های پزشکی روسیه به آمریکا

کشتی بیمارستانی 1000 تخته به نیویورک رسید

پیام تسلیت وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی، در پی درگذشت پدر شهیدان محمدحسین و داود فهمیده

استفاده از تریلی برای نگهداری قربانیان کرونا در نیویورک

نقش ایران در دوئل نفتی عربستان و روسیه

کشتی بیمارستانی 1000 تخته در نیویورک پهلو گرفت

هفت نکته مهم که باید از کرونا یاد بگیریم

روز طبیعت نمادی از انسجام کیشوندان در مبارزه با ویروس کرونا

ویروسی که نظم جهانی را به هم ریخته است

تهران قدیم در سایه شیوع بیماری

چشم انداز بازار کار ایران در اقتصاد کرونازده

‌‌استراتژی‌های پوتین برای مهار کرونا ‌

ویروسی که نظم جهانی به هم ریخته است

هشدار کارشناسان؛ اپیدمی کرونا بخشی از تغییرات اقلیمی است

آیا اینترنت جهانی در برابر فشار کرونا دوام می آورد؟

جهانگیری: 100 هزار میلیارد تومان به بخش های آسیب دیده پرداخت می شود

قاسمی درگذشت ریاضیدان برجسته ایرانی در پاریس را تسلیت گفت

بهداشت، سیاست و مردم؛ کارکردهای ایدئولوژیک کرونا

سی سی تی وی: انتقادها از آمریکا به دلیل تحریم ایران افزایش یافته است

پیلاتس؛ روشی موثر برای کنترل فشار خون در زمان خانه‌نشینی

طرح تحقیقاتی تاثیر تغذیه بر روی بیماری کرونا درحال انجام است

بیماری که راز فوتبال ایران را برملا کرد

ایران در تولید کیت تشخیص کرونا خودکفا شد

تغییر برنامه ها در نوروزخانه؛ لیان به جای رستاک در شب ششم

نحوه حضور کارمندان در ادارات و بانک‌ها تا 20 فروردین تمدید شد

تاکید رییس جمهوری بر تسهیل امور گمرکی و تسریع واگذاری دارایی‌های دولت

تصمیمات بانک مرکزی در چارچوب سیاست‌های پولی، اعتباری و ارزی

رییس قوه‌قضاییه درگذشت پدر شهیدان فهمیده را تسلیت گفت

وزیر بهداشت: فاصله گذاری اجتماعی هوشمند اجرا می‌شود

کرونا جان 3036 نفر را در ایران گرفت

ربیعی: اقساط کسر شده به حساب مردم بر می‌گردد

موسوی: ائتلاف متجاوزین به جای خیالبافی به مقاومت مردم یمن توجه کنند

روحانی: خوشبختانه روند شیوع ویروس کرونا در تمام استانها نزولی است

قدردانی رییس جمهوری از نیروهای مسلح کشور

توطئه جدید آمریکا علیه حاکمیت ملی عراق

آیا کرونا نتانیاهو را نجات خواهد داد؟

کرونا به مثابه یک جنگ تمام عیار علیه ایران

بروکینگر: روابط آمریکا با عراق در خطر فروپاشی است

آیا اینترنت در برابر فشار کرونا دوام می آورد؟

فعال شدن اینستکس؛ آیا آمریکا از تحریم‌ها عقب‌نشینی کرد؟

چگونه کرونا نحوه آموزش نسل‌های بعدی را تغییر می‌دهد؟

ایران با دو ویروس کرونا و ویروس تحریم‌ها می جنگد

فارن پالیسی: آیا شاه سعودی در حال انتقام جویی از آمریکا است؟

رمزگشایی از تحرکات نظامی آمریکا در عراق

کرونا چه تاثیری بر تحولات سیاسی دنیا گذاشته است؟

تحلیلگر آمریکایی: کرونا بدترین شکست اطلاعاتی تاریخ ایالات متحده است

دیپلماسی زیر سایه کرونا

آیا طبقه متوسط می‌تواند قدرت خود را بازیابد؟

احتمالات وحشتناک درباره شمار مرگ و میر کرونایی در آمریکا

کرونا از نمای نزدیک