توسط همکار رسمی مایکروسافت در ایران

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایتروی خط کسب و کارها

قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت برای ترویج فرهنگ کپی‌رایت

شرکت رایان‌نت این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می‌کند.

به گزارش شرکت رایان نت سهامی خاص (آی تی ریسرچز)، این شرکت که تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) است، این قرعه‌کشی را جهت آشنایی عموم مردم با مزایای نسخه‌های اصلی مایکروسافت و همچنین گسترش فرهنگ حمایت از حقوق تولید کنندگان نرم افزاری در ایران برگزار می کند. برای شرکت در این قرعه‌کشی نیازی به خریداری محصولات مایکروسافت نیست و کافی است علاقه‌مندان برای ثبت‌نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنند.

امنیت، نیاز هر شخص و دستگاه متصل به اینترنت

داشتن امنیت در دنیای دیجیتالی امروز مقوله‌ای بسیار پیچیده است، در عصر حاضر که انجام تمام امور بانکی، تجاری، اداری و شخصی توسط رایانه‌ها و بر بستر شبکه اینترنت انجام می‌شود، توجه به امنیت اطلاعات امری ضروری است.

هر چه تکنولوژی پیشرفت می‌کند خطرات و عوارض جانبی زندگی در دنیای دیجیتال نیز گسترش پیدا می‌کند. نخستین گزینه‌ای که به ذهن کاربران رایانه‌های شخصی و سازمان‌ها در مقوله امنیت اطلاعات می‌رسد، نصب نرم‌افزارهای امنیتی یا همان ضد ویروس از یک شرکت معتبر و به‌روزرسانی لحظه به لحظه آن است. اما نکته اینجاست که وجود قوی‌ترین نرم افزارهای امنیتی در یک بستر ناامن همچون ویندوز کرک شده بی‌فایده است.

دسترسی به رمزهای عبور مربوط به سایت‌های مختلف، اطلاعات حساس بانکی و پست الکترونیک، اطلاعات سازمانی و فایل‌های محرمانه یا خصوصی، بخشی از خطری است که هر رایانه ناامنی را تهدید می‌کند.

ویندوزهای کرک شده، بمب ساعتی سازمان‌ها و افراد در ایران

در کشور ما که اکثر کاربران رایانه‌های شخصی، سازمانی و سرورها از سیستم عامل ویندوز استفاده می‌کنند، متاسفانه به دلیل تحریم‌ها، نبود امکانات برای تهیه نرم‌افزارهای اصل، عدم آگاهی از تفاوت نرم‌افزارهای اصلی با غیراصلی و نبود زیرساخت فرهنگی پرداخت هزینه برای کالایی که به راحتی می‌توان آن را با هزینه‌ای ناچیز کپی کرد، موجب شده است بخش زیادی از کاربران از ویندوز‌های Crack ‌شده و نسخه‌های غیر اورجینال استفاده کنند.

از مهم‌ترین مشکلات سیستم‌های عامل غیر اصلی ناپایداری سیستم‌ها، کاهش سرعت، نبود امنیت کافی، نبود پشتیبانی تولیدکننده و هزینه‌های نگه‌داری (Maintenance) بالاست.

این مشکلات در مقیاس سازمان‌ها و شرکت‌های بزرگ می‌تواند هزینه‌ای به مراتب بیش‌تر از هزینه تهیه نسخه اصلی را به مجموعه تحمیل کند، هم‌چنین احتمال نفوذ در هر سازمان به تناسب اهمیت وظیفه هر شخص بالاتر می‌رود و هزینه‌هایی که هر سازمان برای نقص سرورها و سیستم‌های اصلی خود متحمل می‌شود بسیار بیش‌تر از هزینه‌هایی است که برای نقص و یا نفوذ به سیستم یک کارمند ساده متحمل می‌شود.

رفع مشکل نبود نمایندگی مایکروسافت در ایران

از جمله معضلاتی که برای شرکت‌هایی همچون مایکروسافت و کاربران آن در ایران وجود دارد، مشکل نبود یک نمایندگی رسمی برای فروش محصولات آن‌ها به شکل قانونی و رسمی است. این امر موجب شده است که نه تنها بازار محصولات این شرکت‌ها در ایران از دست برود، بلکه سالانه مبالغ بسیار زیادی را برای استفاده غیرقانونی از محصولات‌شان متضرر شوند. این موضوع فضا را برای سودجویی برخی شرکت‌ها و افراد فراهم کرده است تا با عرضه محصولات به ظاهر اصلی و گاهی در جعبه و بسته‌بندی مشابه و حتی همراه با هولوگرام شرکت تولید‌کننده در بازار و سایت‌های اینترنتی به کلاه‌برداری یا سوء استفاده از عدم اطلاع افرادی اقدام کنند که قصد بهره‌مندی از مزایای نسخه‌های اصلی را دارند.

تهیه نسخه اصلی محصولات مایکروسافت

شرکت رایان نت، سهامی خاص به عنوان تنها تامین‌کننده رسمی لایسنس‌های اصلی محصولات مایکروسافت و تنها همکار تجاری رسمی مایکروسافت در ایران (Partner ID : 4560062) با سابقه فعالیت هفت‌ساله در واردات عمده محصولات اورجینال مایکروسافت و ارائه خدمات به بسیاری از سازمان‌های خصوصی و دولتی مطرح کشور و برخی کشور‌های همسایه، تمام محصولات نرم‌افزاری مایکروسافت را به صورت مستقیم و بدون واسطه و به صورت آنی ارائه می‌دهد. تمامی محصولات، مستقیما از مایکروسافت ارائه می‌شوند و محدودیتی برای فعال‌سازی، آپدیت یا استفاده در ایران ندارند.

روش شرکت در قرعه‌کشی محصولات اورجینال مایکروسافت:

شرکت در این قرعه کشی کاملا رایگان است و شامل هیچ گونه هزینه‌ای قبل و بعد از انجام آن نیست.
در زمان تحویل جوایز اطلاعات هویتی و تماس ثبت نام کننده احراز می‌شود.
برای اطلاعات بیشتر و ثبت نام رایگان در قرعه‌کشی به لینک http://microsoftlicense.com/IranAward مراجعه کنید.

علاقه‌مندان به محصولات اصلی مایکروسافت برای دریافت اطلاعات بیش‌تر می‌توانند به وب‌سایت فارسی‌زبان این مجموعه در زمینه محصولات اصلی مایکروسافت به نشانی www.MicrosoftPartner.uk  و  هم‌چنین فروشگاه آنلاین به نشانی  www.MicrosoftLicense.com مراجعه کنند.

لینک کوتاه:
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

جهش‌های ژنتیکی که می‌توانند عامل پارکینسون باشند

رئیسی: ظرفیت‌های تجاری و ترانزیتی کشورهای دی 8 مغفول مانده است

چهره ها/ خاطره جالب پدر شدن «پژمان بازغی»

روح می خواد خودشو برای همه نمایان کنه!

شوکه شدن «سارا منجزی پور» از گرانی و تورم بی سابقه!

نگاه حرفه‌ای پیمان معادی و بی‌تجربگی مسئولان فرهنگی!

چهره ها/ پژمان بازغی و دخترش «نفس» در گذر زمان

اعتراف ستاره سریال «تاج و تخت» درباره بازی‌ ضعیفش!

شوخی حامد آهنگی با فیلمبردار «شب آهنگی»

کمبود 100 هزار نیرو در وزارت بهداشت

آهنگ جدید/ ترانه «دختر جون» با صدای مهدی مقدم

چرا بعضی از صداها ما را تکان می‌دهند؟

شب‌های گرم تابستان با کدام کنسرت ها همراه است؟

اجرای زنده قطعه «بر فراز آسمانها» توسط نیما مسیحا

«قاف» بر قله دوازدهم؛ شمه‌ای از شکوه سیرت آخرین فرستاده در کتابی متفاوت

تیزر آهنگ جدید رضا صادقی به نام «یه چی بگم»

کاسبان کنکور در حال تعویض زمین بازی!

گروگانگیری پسر 4 ساله برای پس گرفتن یک چک

واکنش شدیداللحن حوزه علمیه به کشف حجاب دختران در شیراز

گدایی سالمندان موجه با روزی تا 200هزار تومان درآمد!

راه حل محقق ایرانی برای کاهش آلودگی صوتی

تازه های نشر/ «به وقت پروانه شدن» بر طبقات کتاب‌فروشی‌ها نشست

داستانک/ "با من بیا" از سروش صحت

ثبت نام هفدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر در آذربایجان شرقی

جشنواره تجلیل از واحدهای اقتصادی فعال در مسئولیت اجتماعی در استان البرز برگزار می شود

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی یزد: یکی از حربه‌های دشمنان نظام به دام انداختن جوانان بوسیله اعتیاد است

سرمقاله کیهان/ مذاکره در قطر نگاه تاکتیکی یا راهبردی؟

آغاز نام‌نویسی زائران اربعین در روزهای آینده/ سفر روزانه 2 هزار و 500 نفر بدون ویزا

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت خارجه شد

کشف راهی برای خلاصی از شر آکنه‌ها

قارچ‌هایی که قرار است زمین را نجات دهند و بیماران روحی را درمان کنند!

نگاه ویژه به استعدادها در مناطق محروم برای تحول حوزه فرهنگ و هنر

کم آبی جدی است، تدبیر نشود با مخاطرات جدی روبرو می‌شویم

اطلاعات 71 هزار ملک از املاک تجاری منطقه دو به روز رسانی شد

هشدار یک جامعه­‌شناس درباره «تلاقی سوگ و خشم»/حمایت اجتماعی کارآمد نداریم

بررسی وضعیت اساسنامه دوچرخه‌سواری در سوییس

بازدید مدیرکل پایش برنامه شهرداری تهران از مجموعه فرهنگی رازی و پروژه ایمن‌سازی گود برج میلاد

جذب قهرمانان ورزشی برای همه دستگاه‌ها الزام‌آور شد

موفقیت دولت، موفقیت قوای قضاییه و مقننه است

فاطمی امین گام موثری برای ایجاد رقابت در صنایع برداشته است/ سیاست وزارت صمت، صنعت خودرو را متحول می‌کند

امیر عبداللهیان عازم ترکیه است/ عربستان آماده مذاکرات دیپلماتیک

نظریه ولایت فقیه امام(ره) اسلام و عزت امت را احیاء کرد

جای پای نفاق در هر فتنه‌ای دیده می‌شود/ انقلابی‌ها آگاه باشند

شناسایی 557 سرای نا ایمن و 7 سرای بحرانی در بازار

توضیحات شهردار منطقه 8 در خصوص گزارش عضو شورای اسلامی شهر تهران از محله وحیدیه

تشکیل کمیته مشترک بین فرماندهی انتظامی و مدیریت شهری درخصوص سرقت تجهیزات ترافیکی

کم‌فروشی زیرتیغ

مناسب‌سازی معابر شهر تهران؛ از هزینه‌کرد تا کمیته‌های نظارتی

سارق گردنبند فوتبالیست پیشکسوت پرسپولیس، بازیگر تئاتر بود؟

خطر خیزش دوباره کرونا در کشور